Ką mes turime gražaus?


Na ką, neįprasta, kad antrą kartą dienoje reiškiuosi TD blog'e! Nežinot, ryt nesnigs? :D Gerai, pajuokavau. Dabar manau, kad iš karto keliausiu prie esmės. Pirmasis dalykas dėl kurio nuliūdau - sulaukiau vienintelio žmogaus, A. komentaro apie filmo "The Lovely Bones" aprašymą. Tikiuosi, kad tai dar pasikeis. O tie kurie dar neskaitėt šio straipsnio ir norit jį perskaityti - spauskit ČIA.  O dabar nieko nelaukdama lekiu prie temos..

Gal prieš porą ar daugiau savaičių, blog'e dar buvo rubrika "Ką mes turime gražaus", tačiau ją nutraukiau, kadangi niekas nedalyvavo, nebent vos keli žmonės. Na, bet pamaniau, galbūt dabar visai nieko šią rubriką būtų ir vėl grąžinti? Kai galbūt nuotraukas siųs daug daugiau žmonių. Bent jau tikiuosi. O kas dar nežino..

Apie ką ši rubrika?

Ši rubrika yra apie tai, ką jūs tiesiog turit gražaus. Ir nieko nėra sunkaus - tiesiog griebkit į rankas savo fotoaparatą ir atsiųskit į elektroninį paštą tai, ką reikia! Kad ir šiam kartui.. Gražiausią savo palaidinę! Nufotografuokit, įkelkit į kompiuterį ir nieko nelaukdami siųskite mums į elektroninį paštą. Be to, prie palaidinės turit pridėti lapelį su savo vardu, kad žinotume, jog tai yra tikrai jūsų palaidinė.

Kur siųsti?

Palaidinę jums reikia siųsti man į elektroninį paštą - its.meh.yo@gmail.com taip pat nepamirškit laiške parašyt savo vardo ir laukit, kol jūsų palaidinė pasirodys blog'e! Žinoma, už ją jeigu skaitytojams ji patiks - balsuos, nepatiks - nebalsuos, nes visada turėsit bent kelias priešininkes, o balsą bus galima skirti tik vienai..

Kokie prizai?

Apie prizus iš ties dar galvoju, ką čia įdomiau sugalvojus, tad kol kas dar nieko nežinau, bet žinau, kad blogiausiu atveju - interviu, o gal ir geriausiu. Koks nors įdomus interviu. Na, matysim.

Tad jūsų gražiausios palaidinės su lapeliu kuriame būtų parašytas jūsų vardas laukiu iki liepos 1 dienos, nes prieš išvažiuodama į Palangą noriu būt atsiskaičius su jumis, kad jums liktų tik sužinot laimėtoją.:)

Tad šiandien manau daugiau neparašysiu :>
Monika.
P.S jei kas neaišku, klauskit!

10 Komentarai