Kai žmonių fantazija neaplenkia ir drabužių

Kiekviena turime savo mėgstamiausią drabužį ir nesvarbu, kas tai būtų: jau nudėvėti džinsai, išsitampęs megztukas ar išaugtas sijonas, mes vis tiek juos mėgstame ir nešiojame. Bet ar nesusigundytumėte marškinėliais, nuo kurių tau šypsotųsi emoji? O basutėmis, kurių paliekamą antspaudą sumaišytum tik su šuns? Pasaulyje yra daug įdomių, o kartais ir keistų drabužių, tad kodėl gi į juos nežvilgtelėjus?


O taip, emoji valdo pasaulį! Kas nenorėtų savo spintoje turėti tokių linksmų drabužėlių ir aksesuarų? Jie išties pagyvina aprangą ir suteikia jai žaismingumo. Taip pat didelė tikimybė susilaukti daug komplimentų ir dėmesio.


Puikios basutės šunų mylėtojoms. Mano nuomone, jos turėtų patarnauti žaidžiant slėpynes - niekas neatkreips dėmesio į šuns pėdsakus! Tokia vasarinė avalynė yra tikrai miela ir žaisminga. Ir be abejo, itin originali, tiesa?


Man asmeniškai, šios kelnės net labai patinka! Išradingos, išskirtinės, patogios, gražios - tai viskas ko reikia. Manau, daugelis merginų su malonumu jas nešiotų, tik būtų daug vargo, jei jos būtų nesuvarstytos... Įdomu, kokios būtų aplinkinių reakcijos, tiesa?


Tikrai orginalūs, linksmi ir išskirtiniai batai, su kuriais tikrai neliksi nepastebėta! Tik jau kitas klausimas - ar tas dėmesys visada bus malonus ir ar jums su visais šias batais būtų patogu. Bet pažiūrėkim iš kitos pusės, kaip žmonės iš juos supančios aplinkos, iš kasdienybės sugeba sukurti kažką įpatingo! Tai išties nuostabu, reikėtų imti iš jų pavyzdį!


O štai tokių aukštakulnių jokiu būdu neavėčiau ir tai tikrai visai ne dėl to, kad nemėgstu aukštakulnių. Bijočiau ir pati, ir aplinkiniai. Bet ko tik nepadaro dizaineriai, norėdami išsiskirti ir patraukti žmonių bei žiniasklaidos dėmėsį. Galbūt išdrįtum ir tu?


  Štai ir viskas, palikim keistenybės ir grįžkime į savo normalų pasaulį. Tik niekada neužmirškite įleisti į savo pasaulėlį ir tuo pačiu - į drabužius, truputėlį spalvų ir orginalumo. Dėvėkite tai ką mėgstate, o ne tai, kas ant bangos. Reikia tik prisitaikyti kas patinka ir išlikti savimi, nes mes visada patys geriausi!


11 Komentarai

  1. Tema gal ir buvo pasirinkta išties įdomi, bet nebuvo įdomu skaityti... Galėjai sudominti dar labiau, nes kai kurie regėti drabužiai, batai išties ne kartą matyti. Be to pavadinime labai negražu kai yra klaidų, ir tekste yra. Bet linkiu sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. radau kelias klaideles, tačiau tai skaityti straipsnį itin netrugdė. aišku, galėjai ir labiau padirbėti, bet visai patiko

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tema įdomi, tačiau neišpildyta. Įrašas labiau priminė tuos, kuriuos merginos skelbia asmeniniuose tinklaraščiuose. Taip pat, mažai teksto, nėra informacijos kur, kaip, kada sukurta ir pan. Likau pasimetusi, pasirodė, kad parašei tik kad parašytum. Na, bet sėkmės toliau! Tikiuosi sulaukti kokybiškesnių straipsnių. :]

    AtsakytiPanaikinti
  4. *Įpatingo - Ypatingo
    Tema labai įdomi ir išskirtinė, tačiau nesu tikra ar tau pavyko ją nuo pradžios iki galo išpildyti. Sakyčiau, toks bevertis straipsnis, nes visi šie drabužiai man jau matyti, tad tikėjausi aprašymuose rasti kažką įdomaus. Puiku, kad surizikavau. Tiesiog kitą kartą kažką patobulink, sėkmės! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man "užkibo" vienas sakinys: "marškinėliais, nuo kurių tau šypsotųsi emoji?" Nemanai, kad turėtų būti: "marškinėliais, kuriuose tau šypsotųsi emoji?".
    Ir šiaip trūko daugiau teksto.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Taaaip, teksto buvo tikrai gana mažai, o ir pačių paveikslėlių, palikus tik tuos, kurie man dar nebuvo matyti, yra mažokai. Bet pati tema- įdomi, sėkmės kitąkart :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jeigu jau rašai tokia tema, tai reikėtų nepasivargint ir paieškot kažko įdomesnio (o idėjų internetas pilnas). Šito pranešimo net negalima pavadint straipsniu. Jeigu jau taip sunku rasti temą, kuria išeitų kažką parašyt, tai pasitarkit tarpusavyje. Gal kažkuri kažką pasiūlys. Nes tokie štai "straipsniai" mano nuomone beverčiai... Na bet ačiū, vis tiek pastangų dėta :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. patiko kelnes. zzzziiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauriai idomu buvo. aciu, kad esi

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. *Žaibs*
      Jei turėčiau, kad ir kiekvieną dieną su jomis eičiau

      Panaikinti
  9. Šiaip visai įdomu, bet trūksta teksto...

    AtsakytiPanaikinti