Naujųjų AVON gaminių apžvalgos + konkursas!

Dekoratyvinė kosmetika, parfumerija, higienos priežiūros priemonės – dalykai, kuriuos galėtumėm rasti pas kiekvieną merginą. Turbūt sunku įsivaizduoti panelę, kuri savo rytus galėtų pradėti be vienokios ar kitokios rūšies kosmetikos. Užėję į bet kurią kosmetikos parduotuvę, galime rasti be galo daug lentynų su įvairiausiomis prekėmis, tačiau ne paslaptis, jog dauguma jų yra itin blogos kokybės, neatlieka reikiamų funkcijų. Siekdamos padėti atrasti geriausią variantą, kartu su kosmetikos kompanija AVON pristatome jums naujųjų AVON gaminių apžvalgas!

Kvapusis vanduo „Avon Luck“
Tikriausiai visos sutiksite, jog skaniai ir gardžiai kvepėti kiekvieną dieną, privalo kiekviena save prisižiūrinti mergina. Kvepalai – tai ne tik skanų kvapą kūnui suteikiantis vanduo, bet ir dalykas, kuris gali atskleisti žmogaus asmenybę, jo interesus ir pasaulėžiūrą. Tačiau ne paslaptis, jog išsirinkti savo skonį atitinkančius kvepalus, yra tikrai nelengva užduotis. „Teenage Dreams“ tinklaraštis, kaip visada, skuba jums į pagalbą ir pristato naująjį „Avon Luck“ kvapųjį vandenį.

Pirmoji nuomonė, pirmasis žvilgsnis apie šį itin rafinuotos kolekcijos kvapųjį vandenį susidaro vos paėmus jį į rankas. Riebų dešimtuką galime skirti vien už itin dailų, kiek išskirtinį buteliuką. Aukso spalva, kaspino formos kamštelis, raižytas stiklas – viskas atrodo be galo dailiai. Atidengus ir nuspaudus kamštelį bei kvapui prigludus prie kūno, jaučiasi magiška šio Rytų kategorijos aromato trauka. Citrusų vaisiai, kvapnios uogos, žvilganti bergamotė, banguotasis kertuotis ir švelni santalo mediena – visos kvapų kibirkštys tiesiog užburia ir leidžia užuosti bei pajusti vasaros gaivą. Šis kvapusis vanduo neabejotinai patiks mėgstančioms rinktis saldžius kvapus. Būtent „Avon luck“ kvapusis vanduo pasižymi gaiviai saldžiu kvapu. Turbūt pats didžiausias šio kvapiojo vandens privalumas yra tas, jog jis tikrai ganėtinai ilgai išsilaiko ne tik ant kūno, bet ir drabužių, o kvapas bėgant laikui visai nepakinta. „Avon Luck“ aromatas puikai tinka paauglėms merginoms, ypač toms, kurios dar tik pradeda savo pažintį su kvepalų pasauliu. Kvapas, kaip jau minėjau, primena vasaros gaivą, tad puikai tiks šiltajam metų laikui.


Lūpų blizgis „Ultra glazewear“
Pasaulyje atliktų apklausų ir tyrimų dėka sužinojome, jog kas antra dekoratyvinės kosmetikos priemonė, kurios moterys ir merginos turi daugiausiai, yra lūpų dažai. Nežinia, ar kosmetologų, ar psichologų žiniomis, tačiau lūpų dažų pasirinkimas, atsižvelgiant ne tik į jų spalvą, bet ir formą, gali taipogi daug ką pasakyti apie žmogų.

Šįkart noriu jums pristatyti AVON lūpų blizgius „Ultra glazewear“. Iš šios kolekcijos išbandžiau žėrintį „Sparkling Funchia“ atspalvį. Sakydama „žėrintį“ tikrai nepersistengiau, nes užtepus ant lūpų, rodos, jis išties žėri. O toks efektas nutinka todėl, nes produkto tekstūra yra blizgi, dėl to lūpoms suteikia tą žėrintį blizgesį. Mano pasirinktas lūpų blizgis yra tamsiai rožinės spalvos, todėl pasidažius lūpas, jis atrodo gana ryškiai. Šis lūpų blizgis atrodys tiesiog puikiai prie vakarinės suknelės, einant į vakarėlį, diskoteką ar kitą šventę. Tačiau mokykloje ar būrelyje, blizgio spalva atrodys tikrai per daug ryški. Didžiausia šio produkto teigiama pusė yra ta, jog jis ne tik suteikia lūpoms puikią spalvą, bet ir gerai drėkina, kadangi sudėtyje galime atrasti drėgme lepinančių arktinių uogų aliejaus. Produkto šepetėlis itin gerai paskirsto blizgį ant lūpų bei yra patogus. Gyvos spalvos, sultingas žvilgesys išties leis atkreipti aplinkinių dėmesį, tačiau neverta pamiršti -  jeigu ryškiai pasidažėte akis, lūpoms rinkitės subtilų, švelnaus atspalvio blizgį, kad sukurtumėte tobulą dermę!

Skystas akių kontūrų pieštukas „Megga Effects“
Į kur pirmiausiai atkreipiate dėmesį, sutikę nepažįstamą žmogų? Net neabejoju, jog pirmasis žvilgsnis papuola į akis. Šįkart mes kalbame, jog dauguma su grožiu ir išvaizda susijusių dalykų, gali daug ką atskleisti apie asmenybę. Akys taip pat nėra išimtis, juk sakoma, kad ši veido vieta – tai sielos veidrodis. Visų žmonių akys būna skirtingų tipų: siauros, gilios, apvalios.. Tačiau kaip jau tikriausiai daugelis žinote, pasitelkiant tam tikras makiažo priemones, galima daug ką pakeisti.

Vieną iš tokių makiažo priemonių yra akių kontūrų pieštukas. Šis produktas pastaraisiais metais tapo itin perkamas moterų ir jį vis dažniau galime atrasti merginų kosmetinėse. Ir visai nenuostabu kodėl: juk tai gali suteikti daugiau gyvumo, daugiau grožio mūsų akims. AVON kompanija gali pasigirti plačiu šių priemonių pasirinkimu, o vienas iš jų – tai skystas akių kontūro pieštukas „Megga Effects“.  Šis pieštukas yra su įkypu galu, todėl gali nubrėžti ir smailas, ir storas linijas. Daugelis merginų įsigijusios šias priemones skundžiasi, jog nubrėžta linija vos po kelių valandų nusitrina. „Megga Effects“ pieštukas būtent tuo labiausiai ir pasižymi, jog nubrėžta linija toli gražu nenusivalo vos po kelių valandų. Pats brėžimo galiukas, arba vadinamoji plunksna, yra tvirta ir brėžia ne tik tikslias, bet ir ryškias, platesnes linijas. Pieštukas neslysta tarp pirštų, todėl nėra sunku jį laikyti rankose. Patyrusioms merginoms, šis skystas akių kontūrų pieštukas tikrai turėtų patikti, tačiau pradedančiosioms, pirmą kartą rankose laikančioms tokią priemonę, nubrėžti lygią, tikslią liniją bus gana sunku.

Nagų lakas „Pro+”
Tikriausiai ne kartą teko girdėti frazę, jog nagai – tai tarsi kiekvienos merginos vizitinė kortelė. Sakoma, jog jei nagai trumpi, tai žmogus yra protingas, visuomet logiškai mąstantis ir itin iniciatyvus. O jei nagai ilgi, tai žmogus paslaptingas, mėgstantis svajoti ir galbūt šiek tiek lėto būdo. Tačiau apie žmogų gali daug ką pasakyti ne tik nagų forma, bet ir nagų laiko spalva. Štai, pavyzdžiui, jei nagai nulakuoti tamsiai mėlynai, tai reiškia, jog žmogus kiekvienoje situacijoje nori padaryti ką nors išskirtinio ir pranokti kitus.

Būtent dabar ir noriu jums pristatyti AVON nagų laką “Pro+”, kurio atspalvis tamsiai mėlynas, arba tiksliau tariant – “Lavished Blue”. Kuo šis nagų lakas mane pakerėjo, tai savo nuostabiai gražia spalva. Tokią nagų lako spalvą galima  derinti prie juodų, auksinių ar mėlynų drabužių ir aksesuarų. Tamsiai mėlynas nagų lakas taipogi idealiai atrodys prie blizgių, sidabrinių arba baltų drabužių. Be to, tokį atspalvį verta rinktis ne tik dėl to, jog jis tinka prie daugelio drabužių derinių, bet ir todėl, nes tamsiai mėlyna spalva yra itin madinga. AVON kompanijos nagų lakai man visuomet patikdavo dėl to, nes tai tikras išsigelbėjimas nuolat skubančioms merginoms. Būtent didžiausias privalumas yra tas, jog rodos, nulakavus nagus nereikia laukti, kol jie nudžius. Lakas išdžiūsta tikrai labai greitai, todėl tai neprivers jūsų sėdėti ir laukti. Kokius nagų lakus mes galime vadinti tikrai gerais? Tikriausiai daugelis sutiksite, jog tuos, kurie ilgai išsilaiko ir nepradeda luptis vos po dienos. Nagų lakas “Pro+” tikrai pasižymi šia savybe. Galbūt neišsilaiko tiek ilgai, kiek norėtųsi, tačiau ir tikrai nepradeda luptis po vienos dienos. Nagų lako buteliukas taipogi labai patrauklus ir gana nemažas, o šepetėlis nėra ypač platus, todėl nagučius nulakuosite be vargo ir pastangų!

Taigi tiek kosmetikos apžvalgų šįkart. Tačiau tai – dar ne pabaiga. Prieš jūsų akis – naujas, žviežias konkursas, kuriame sudalyvavusios, turite galimybę laimėti keletą šaunių AVON produktų. Tai – šviesaus „Pale peach“ atspalvio lūpų blizgis „Ultra glazewear“ ir šviesiai rudas, metalo efektą suteikiantis nagų lakas „Pro+”, kurių aprašymus ką tik perskaitėte. Ką jums reikia padaryti, norint visiškai nemokamai gauti šiuos produktus? Šįkart užduotis itin paprasta. Po šiuo straipsniu esančių komentarų skiltyje, jums tereikia atsakyti į vieną klausimą: Be kokios kosmetikos, higienos ar parfumerijos priemonės neįsivaizduojate savo dienos ir kodėl? Taip pat nepamirškite prirašyti savo naudojamo elektroninio pašto adreso, kad laimėjimo atveju galėtume su jumis susisiekti. Laimėtoja bus renkama ir skelbiama komentaruose kovo 10 dieną!

72 Komentarai

  1. o rasytojos gali dalylvaut?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šįkart leidžiu dalyvauti visoms. Ir skaitytojoms, ir rašytojoms :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ištikrūjų ,,AVON'' fima labai domiuosi. Straipsnį skaičiau atidžiai, nes buvo smalsu ir nauji gaminiai ir tiesiog paskaityti.
    Aš savo dienos neįsivaizduoju be akių tušo, akių pieštuko, rankų kremo.O dienai pasibaigus tiesiog makiažo valiklio reikia. Šiuo metu man pakanka tik tiek. :)
    O dėl to, kad man patinka paryškinti savo akis, jos atrodo gražiau, tad jeigu neparyškinčiau būtų labai paprastai atrodančios akys. O be kremų ranko taip pat negaliu, nes reikia drėkinti rankas, nes mano rankos gana dažnai būna sausos.
    Tai tiek. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Neįsivaizduočiau savo dienos be lūpų balzamo, nes jos dažnai būna sausos ir suskylinėję:)
    mano el.paštas augustiniute@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ištikrūjų ,,AVON'' fima labai domiuosi. Straipsnį skaičiau atidžiai, nes buvo smalsu ir nauji gaminiai ir tiesiog paskaityti.
    Aš savo dienos neįsivaizduoju be akių tušo, akių pieštuko, rankų kremo.O dienai pasibaigus tiesiog makiažo valiklio reikia. Šiuo metu man pakanka tik tiek. :)
    O dėl to, kad man patinka paryškinti savo akis, jos atrodo gražiau, tad jeigu neparyškinčiau būtų labai paprastai atrodančios akys. O be rankų kremo taip pat negaliu, nes reikia drėkinti rankas, nes mano rankos gana dažnai būna sausos.
    Tai tiek. :)
    el. paštas: pauzelina@gmail.com
    (beje atsiprašau už kelis komentarus)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Savo dienos neįsivaizduoju, be: vazelino (kitaip tariant lūpų balzamo). Aplamai lūpų balzamas vienas svarbiausių dalykų mano dienoje, kadangi pastaruoju metu mano lūpos suskilinėjusios, o padėti joms gali tik jis. Naudoju "carmex". Jis labai padeda.
    seilutee@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. I just came here to say that it's WHITE AND GOLD

    AtsakytiPanaikinti
  10. neištverčiau be antakių priežiūros priemonių. šie suteikia veidui rafinuotumo, emocingumo bei savito išskirtinumo.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Negalėčiau nė dienos be...
    1. Lūpų balzamo.
    2. BB kremo.
    Kodėl neišverčiau be pirmo? Nes tepti lūpas bent kelis kartus į dieną- jau įprotis.. (beje, tuo džiaugiuosi, lūpos dabar daug gražesnės ir atlaiko žiemos šaltuką)
    Dėl antro, manau, jau suprantama. Odos nelygumai, kurie tikrai erzina, privalo būti paslėpti, kai rodausi viešumoje. Šis kremas bent truputį pamažina stresą dėl šio kankinančio dalyko.
    Mano paštas - sinsius@inbox.lt

    AtsakytiPanaikinti
  12. Neįsivaizduoju dienos be lūpų balzamo nes mano lūpos dažnai būna sausos, o ir priklausomybę EOS balzamams^^ Taip pat sunkiai išverčiau be nagų lako nes man labai patinka kai nagai būna tvarkingi tačiau norint turėti gražius nagučius kasdien reikia juos perlakuoti :/ mano el paštas gabriele.ziobakaite@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Avon daugiausia naudoju kūno priežiūros priemones, ne kosmetiką. O man nėr dienos be trijų dalykų: L'Oreal BB kremo, L'Oreal tušo ir lūpų blizgio. BB kremas tampa dieninio kremo pakaitalu ir paslepia kai kurias mano odos dėmes, lūpų blizgis suteikia lūpoms žaismingo ir mergaitiško žavumo, o tušas yra svarbiausia, nes paryškina akis, kurios yra sielos veidrodis ir mano stiprioji pusė.

    AtsakytiPanaikinti
  14. Ne dienos neištverčiau be lūpų balzamo. Nežinau kodėl. Gal dėl to, kad esu įpratus?

    AtsakytiPanaikinti
  15. Be veido kremo tikrai neišgyvenčiau nei vienos dienos. Veido oda, negavusi maitinimo ir drėgmės iš kremo, tiesiog šaukte šaukia: "pamaitink mane, ė!". Atrodo, jog veidu bėgioja skruzdės, o ir pati oda rusva ir atrodau kaip raudonkepuraitė. Žodžiu, jei nėra kremo - nėra ir manęs viešumoje.

    dalmantaite.dovile@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  16. Aš niekaip neištverčiau be lūpų balzamo. Turiu bjaurų įprotį jas kramtyti, kai įtemptai mąstau, taigi jos skilinėja dar labiau. Baisu net pagalvoti, kaip jos atrodyti, jei ne lūpų balzamas. :D
    daiva01@inbox.lt

    AtsakytiPanaikinti
  17. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  18. Savo dienos neįsivaizduoju be kokybiško ("Carmex") lūpų balzamo, nes lūpų minkštinimas, drėkinimas ir saugojimas yra geras dalykas. Jaučiant gaminio efektyvumą būna be galo malonu.
    Simokiuke@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Nei dienos neištverčiau be maskuojamojo pieštuko su arbatmedžio aliejumi. Mano oda riebi/sausa, todėl turiu daug spuogelių ir raudonumų, kuriuos šis maskuoklis ir užmaskuoja, ir nuramina odą.

    AtsakytiPanaikinti
  20. Savo gyvenimo neįsivaizduoju be dantų pastos ir dantų šepetelio. Nera nei vienos merginos, kuriai netiktų naturalumas, tačiau balta šypsena tai tarsi gyvenimo kreivė, todėl manau, kad kiekvienos merginos rytas turi prasidėti būtent nuo šypsenos ir geros nuotaikos!!!! :)
    ssimona179@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Dovilė Abromaitytė2015 m. vasario 28 d. 20:21

    Neįsivaizduoju savo dienos be lūpų balzamo ir dantų pastos :) Dabar esant šaltiems orams, reikia drėkinimo lūpoms, kad jos nebūtų sausos ir neskilinėtų. Juk tikrai negražiai atrodo nušepę lūpos. Kai spaudžia šaltukas būtinai pasitepu lūpas savo mėgstamu balzamu, ir drąsiai žygiuoju kur tik noriu, be jokios baimės kad jos sutrūkinės :) Be dantų pastos negalėčiau išbūti nei dienos. Visada reikia valytis dantis, ir juos prižiūrėti, kad būtų gražūs ir sveiki :) Turint gražius ir baltus dantis, malonu šypsotis, ir savo šypsena dalintis su kitais :) Kai turi gražias lūpas ir sveikus dantis - turi ir nuostabią šypseną! Šypsena - geriausias merginos makiažas! :)

    AtsakytiPanaikinti
  22. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  23. Na, kad ir kaip aš mėgčiau kosmetikos priemones ir darytis makiažą, nemanau, jog yra tokia kosmetikos priemonė, be kurios negalėčiau išsiversti. Tiesą sakant, mano gyvenime labai dažnai būna dienų, kai visai nesidažau (tarkim, net vazelino nenaudoju) ir dėl to jaučiuosi puikiai. Juk kartas nuo karto reikia leisti savo odai pailsėti, net jei ant jos tepame aukščiausios rūšies kosmetiką. Ir šiaip manau, jog mergina yra gražiausia tada, kai ant jos veido nėra nė gramo makiažo ir labai gaila žinoti, jog šiais laikais dauguma panelių su tuo nesutinka. Linkiu sėkmės kitoms dalyvėms! ^^

    El. paštas: arita.lenalee.januyt086@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Savo dienos neįsivaizduoju be higienos priemonių:muilo, dezodoranto, dantu pastos, prausiklio. Taip pat be tepalo-vaisto nuo spuogų "Treclinac" kuris man padeda ir natūralaus bei veiksmingo vaisto arbatmedžių aliejaus :) . Nesidedu daug makiažo, bet mėgstu BB kremą ir lūpų blizgi, lupu balzama :)

    AtsakytiPanaikinti
  25. Mano el. pastas rutajurg.123@gnail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Savo dienos neįsivaizduoju be rankų kremo, veido kremo. Kadangi nesidažau, kosmetika man kol kas svetimas dalykas. Na o veido ir rankų kremai yra bent jau man būtini. Dažnai rankos skilinėja arba išsausėja, o veidas taip pat tampa sausas, ypač išsimaudžius. Higienos priemonių taip pat yra pas mane. Be jų visiškai neįsivaizduoju savo dienos, galbūt ir gyvenimo.

    El.paštas: raminta.nezinoma@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. Neišverčiau dienos be kvepalų.Juk nenoriu ,kad skleistų iš manęs. nemalonus kvapas. Gmail: kamile1976s@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  28. Nei dienos neištverčiau be...
    EVELINE 8in1!!!
    Mano nagai labaaaaai silpni, todėl naudoju šį stipriklį nagams, kuris daro stebuklus!!! Pigu, bet efektyvu. Rekomenduoju kiekvienai panelei, kuri nori ilgų ir stiprių nagų :)
    gciapaite@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Aš neįsivaizduoju savo dienos be rankų kremo ir lūpų balzamo. Savaitgaliais būtinai reikia veido šveitiklio, nes per savaitę veidas tampa negražus, spuoguotas, tad reikia pasistenkti, kad kitą savaitę vėl būčiau graži. Mano rankų kremas iš ekologiškų prekių parduotuvės, jis man tinka geriausiai. Mano rankos linkusios skerdėti, negalima nei dviem dienom nutraukti maitinimo kremu. Taip pat turiu bjaurų įprotį - kai neturiu ką veikti arba jaudinuosi kramtau lūpas, tad būtinai reikia lūpų balzamo.
    Kaip matote, nieko daug nenaudoju. Manau, didelis kosmetikos naudojimas vėliau atsiliepia ir tikrai ne į gerą. Ateityje tos kosmetikos dar atsinaudosiu, o dabar nesidažau, išskyrus svarbias progas ir šventes.
    gabijabriedyte55@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  30. Neįsivaizduoju be blakstienų tušo. Galiu jaustis pakankamai gerai be kitų makiažo priemonių, bet tik paryškintos blakstienos suveikia veidui "vaizdą".
    delfiuke@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Neįsivaizduoju be lainerio ,nes ši priemonė ne tik padaro akis gražesnes ryškesnes bei patrauklesnes bet ir akys su juo tampa nepakartojamai gražios.

    emilija1000@mail.ru

    AtsakytiPanaikinti
  32. Neįsivaizduoju dienos be Avon balzamo su taukmedžiu. deimante1321@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Aš negalėčiau ištverti nei dienos be blakstienų tušo :) Tiesiog be jo jaučiuosi kaip nuoga :)
    guciene.ieva@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  34. Negalėčiau išgyventi be paprasčiausio vazelino, CC kremo ir blakstienų tušo. Vazelinas - mano lūpos dažnai trūkinėja, tad ši priemonė yra geriausia pagalbininkė. CC kremas puikiai maskuoja mano nelemtą raudonį. Na, o blakstienų tūšas - tiesiog nepakeičiama priemonė, nes be jo atrodyčiau kaip be akių :D Tai tiek :) emilija.e@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  35. Savo dienos neįsivaizduoju be atspalvio suteikiančio kremo, antakių šešėlių, skaistalų, lūpų balzamo ir rankų kremo.
    lauradumc@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  36. Sveiki, savo dienos visų pirmą neįsivaizduoju be dezodoranto, kad jaučiausi gaivi visą dieną, be maskuotuko, kad paslėpčiau tai kas labiausiai bado akis ir be lūpų balzamo :)
    Mano el paštas: esemeniukaite@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  37. Neįsivaizduočiau savo dienos be dezodoranto ir lūpų balzamo:)
    andze2@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  38. Aš savo dienos neįsivaizduoju be tušo akių, dieninio kremo, akių šešėlių, pudros, vazelino, rankų kremo. Šie dalykai man labai svarbus, todėl kad paryškinčiau savo veido bruožus, nes mano blakstienos yra šviesios, be tušo atrodau kaip be blakstienų, o pudra išlygina mano veidą. Tai gi, o rankų, veido kremai ir lupų balzamas man svarbūs, kad drėkinčiau oda bei lūpas, nes jos man labai išsausėjusios. :)

    AtsakytiPanaikinti
  39. Savo dienos neįsivaizduočiau be rankų kremo, plaukų galiukų aliejaus ir vazelino. Šios priemonės lydi mane kasdien, o jei pasigendu, pradedu stresuot ;) Visa kita - bb, šėšėliai - ne taip reikšminga :) Bet neapkenčiu išdžiuvusių rankų ar lūpų :)

    Renata, renatoldija@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  40. Gerai pagalvojus, iš namų nesinori eiti nepasiryškinus antakių. Galiu būti be makiažo pagrindo, be padažytų blakstienų.. Bet kadangi turiu labai neryškius antakius, jų nepadažius atrodau keistai. Taigi, savo dienos neįsivaizduoju be tamsiai rudų šešėlių, kuriais ryškinu savo antakius.
    kazkaipmanpx@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  41. Neįsivaizduoju savo dienos be Rankų kremo bei lūpų balzamo tai tiesiog būtina... :)
    emiliukasliukas@info.lt

    AtsakytiPanaikinti
  42. Neįsivaizduoju savo dienos be akių tušo,nes be jo mano blakstienu nesimato :)

    viktorijakomaite@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  43. Be veido kremo! kiekvienas rytas neįmanomas be jo, noris "pamaitinti" veidą.. :)

    ekshineee@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  44. Savo dienos neįsivaizduoju be lūpų balzamo, kadangi lūpos linkusios skilinėti, o žiemą ir sausėti, taigi vazelinas puikiai padeda jas prižiūrėti. Taip pat negalėčiau nei dienos ištverti be akių tušo. Man patinka kai akys yra paryškintos, pritraukia dėmesį, juk akys yra sielos atspindys. :)
    gilmoras13@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  45. Savo dienos neisivaizduociau be kremo veidui B.B. su juo veidas tampa vientissos spalvos, tampa matinis ir pamaitinas. Naudoju lupu balzama. Naudoju kasdiena naudoju kvepalus "AVON" FAME. Jie man megstamiausi :)

    AtsakytiPanaikinti
  46. Neisivaizduoju savo dienos be veido kremo, nes negaliu pakesti tempimo jausmo..
    Jank.gabrielle@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  47. Savo dienos neįsivaizduoju be kreminės pudros, akių tušo ir lūpų balzamo!:)
    huhh.le@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  48. Savo dienos neįsivaizduoju be drėkinančio veido kremo arba man dabar jau jį pakeičiančia tapusios alijošių želė :) sniegiukea@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  49. Savo dienos neįsivaizduoju be tušo, vazelino, kreminės pudros ir kvepaliukų :) debesel@auto.lt

    AtsakytiPanaikinti
  50. Aš neįsivaizduoju savo dienos be veido kremo, vazelino bei ŽIEDĖS levandų hidrolato, kuriuo ryte ir vakare drėkinu veidą bei plaukus.
    brigitavin@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  51. Neįsivaizduoju savo dienos be blakstienų tušo, nes tai pats didžiausias žmonijos išradimas moterų/merginų/panelių gyvenime ;) agnelukosius@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  52. Neįsivaizduoju savo dienos be vazelino(lupu balzamo).dabar naudoju "baby lips".dar man prireiktu skaistalu,lainer'io ir tušo :)
    alveskauronaite@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  53. Šiuo metu savo dienos neįsivaizduoju be vazelino ir rankų kremo <33... erikutea13@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  54. savo dienos niekaip įsivaizduoti negalėčiau be rankų kremo, drėkinamojo kremo ir paties paprasčiausio vazelino :) ursulekalvaityte@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  55. Savo dienos niekaip negalėčiau įsivaizduoti be drekinamojo veido ir rankų kremo bei vazelino. juk labai svarbu švelni, švytinti ir sudrekinta veido oda, lygios, nešerpetotos lūpos ir švelnios rankos. Mano nuomone,visos kitos priemonės gali palaukti, bet graži oda- ne :) Manau,kad tai patys svarbiausi rodikliai, rodantys, kad mergina prižiūri odą. :) gerdux8@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  56. Savo dienos neįsivaizduoju be dantų pastos bei dezodoranto ir šukų, manau, jeigu turėčiau rinktis tik keletą produktų kuriuos naudoti pasirinkčiau šiuos! Po to žinoma veido kremas, makiažo valiklis, veido prausiklis, tonikas, lūpų balzamas, kvepalai. Vieni naudojami ryte, kiti vakare. Taip pat savo dienos neįsivaizduoju ir be kaikurios dekoratyvinės kosmetikos, tušo ir antakių šešėlių. Tačiau kaip jau minėjau man svarbiausios - higienos priemonės. Geriausia diena prasideda dušu ir kita higiena! :)
    man el.paštas sandrutuliukas@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  57. Savo dienos negalėčiau įsivaizduoti be vazelino, dantų pastos ir makiažo valiklio. :) doviile.gr@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  58. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  59. Be kokios kosmetikos, higienos ar parfumerijos priemonės neįsivaizduojate savo dienos ir kodėl?
    Žinoma, kad be blakstienų tušas, nes man svarbiausia pabrėžti savo akis, juk vaikinai pirmiausia pasižiūri į papus, po to pastebi akis, o tik galiausiai visą kitą :) gineikaite.dijana@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  60. Neištverčiau be lūpų balzamo :)
    keistybe@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  61. Be BB kremo, nes jį privalo turėti kiekviena panelė!! :)

    Živilė
    ligisk2@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  62. Neįsivaizduoju be lūpų vazelino - nepasitepus iškart traukia lūpas. Ir be blakstienų tušo, be jo jaučiuosi laabai keistai, lyg nesava. Galęčiau pridėti ir kvepalus, tai jau tapo įpročiu. O jei dar labiau higienos priemones minėt, tai žinoma dezodorantas ir dantų pasta - čia manau komentarų nereikia,man visada svarbu gaiviai jaustis.
    lora.vedrickaite@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  63. Aš savo dienos neįsivaizduoju be lūpų balzamo, kvepalų, vandens.
    Lūpų balzamas todėl, nes kaip ir daugelio merginų taip ir mano lūpos šaltuoju metu laiku skilinėja ir negražiai atrodo, tad ši priemonė puikiai tai paslepia. Šiuo metu naudoju ,,Nivea" lūpų balzamą.
    Kvepalų, tiesiog man patinka kvepėti mėgstamiausiais savo kvepalais :)
    Vandens- tai čia jau kiekvienai merginai svarbiausiais dalykas dienos pradžioje yra, tad daug ko komentuoti nereikia, bet veidui aš naudoju tik vandenį, kadangi mano veido oda jokių kremų ar prausiklių nepriima, tad vis keičiu ieškodama tinkamiausia, o šiuo metu puikiaisiai darbą atlieka ir vanduo.

    AtsakytiPanaikinti
  64. Savo dienos neįsivaizduoju be vandens. Tai logiška, kadangi reikia ir nusiprausti, ir dantis išsivalyti... Elementarūs veiksmai, kuriuos kasdien reikia atlikti žmogui - jei nesiprausi, ir brangiausia kosmetika nepadės...
    Tačiau ir blakstienų tušas man tapo labai svarbiu dalyku, kai einu į mokyklą. Gamta apdovanojo mažom, neryškiom akim, todėl ir sau, ir daugeliui aplinkinių atrodau keistai jei būnu šiek tiek jų neparyškinus (kiek žinau, ne visiems padeda, bet man tušas tikrai akis pagyvina). Todėl tik laaabai retais atvejais prieš eidama į mokyklą nestabteliu prie veidrodžio :)

    pragulbyte@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  65. Vau vau vau, žiūriu ir pati negaliu patikėti, kad sulaukėme tokios gausybės konkurso dalyvių!! Tikėjausi, kad jų bus daug, bet kad tiek daug, net nebūčiau pagalvojusi :) Labai smagu, kad domitės mūsų rekomenduojama (o rekomenduojame tik tikrai gerą) kometika ir nusprendėti dalyvauti šiame konkurse. Dalyvių yra gausybė, bet išrinkti laimėtoją galime tik vieną. Buvo smagu skaityti jūsų pasakojimus, tačiau nugalėtoja skelbiame Sandra (sandrutuliukas@gmail.com)! Sveikiname Sandrą, su kuria susisieksime el. paštu, o visas kitas kviečiame laukti sekančių konkursų! :)

    AtsakytiPanaikinti
  66. Kiek dalyvavo! :O Oho

    AtsakytiPanaikinti