21 patarimas, kurių nežinojote

Kiekvienam naujam ir siūlomam dalykui reikia kažkokio teksto, kažkokios įžangos, kuri įžiebtų aistrą ir susidomėjimą skaityti toliau. Dažniausiai tai būna labai saldus ir gražus tuščiažodžiavimas, kuris liaupsina siūlomą dalyką. Paprastai tiesos ten būna mažai ir sutikti su tuo galime tik iš dalies. O kaip reaguotumėte, jei pasakyčiau, jog šiame straipsnyje sužinosite dalykų, kuriais galite apgauti gyvenimą? Gyvenimas dalykas rimtas, tačiau net ir jį galima apmauti (jeigu galima tai taip pavadinti). Merginos, ar žinote, kad galite numalšinti savo periodo skausmus tiesiog... šaukštu?

Štai 21 patarimas, kaip apgauti gyvenimą: 

  • Merginos, kurios nori sušvelninti mėnesinių skausmus, pridėkite šaltą metalinį šaukštą prie pilvo apačios, kurią maudžia.  
  • Kad pjaustant svogūnus skruostais neriedėtų ašaros ir neperštėtų akių - kramtykite gumą. 
  • Natūrali priemonė inkštirams naikinti - kiaušinio trynys. Pastarasis taip pat padeda išlaikyti odą švarią ne tik nuo inkštirų, tačiau ir kitų nešvarumų. 
  • Jeigu nenori pravirkti žiūrėdama jausmingą filmą arba tiesiog ašarų nepageidauji, keliolika sekundžių sulaikyk akis nuo mirksėjimo. Tai blokuoja ašarų susidarymą. 
  • Lengviausias būdas išvalyti mikrobangų krosnelę: įdėk į ją puodelį karšto vandens su actu jame ir įjunk mikrobangų krosnelę 3-5 minutėms. Po šios procedūros visi nešvarumai nusivalys labai lengvai, nereikės šveisti. 
  • Jeigu aprasojo veidrodis, pasinaudok plaukų džiovintuvu ir problemos kaip mat nebeliks. 
  • Jeigu jautiesi mieguista, sulaikyk kvėpavimą tiek laiko, kiek gali ir tada lėtai iškvėpk likusį orą. Tai padidins širdies susitraukimų dažnį arba kitaip - pabudins iš miego. 
  • Netyčia rašalu išsitepliojai mėgstamą megztuką? Ant dėmės uždėk dantų pastos, leisk išdžiūti ir tada megztuką išplauk. Rašalo dėmė dings. 
  • Nežinai ką padovanoti vaikinui? Pasakyk, kad kai ką jam nupirkai ir liepk jam atspėti, kas tai. Vaikinas nieko neįtardamas išvardins dalykus, kuriuos nori gauti. 
  • Jei miegosi nuoga, tai padės sumažinti spuogų skaičių ir sustabdys senėjimą. 
  • Kažkas įkrito į akį? Prisipildyk pilną dubenį vandens ir panardinusi veidą jame, atsimerk. Svetimkūnis iš karto pasišalins iš akies. 
  • Pėdos yra linkę būti 5-10% didesnės vakare, nei ryte, todėl tai yra priežastis, kodėl neturėtum pirkti batų ryte. 
  • Jeigu valgysi maistą lėtai ir pasimėgaudama, tai padės tau numesti svorio.
  • Burną praskalauk vandeniu po puodelio kavos, limonado ar kito cukraus turinčio gėrimo, taip išlaikydama savo dantis baltus ir sveikus. 
  • Visada jautiesi pavargusi, be nuotaikos ir pasidavusi stresui net tada, kai gerai ir ilgai miegi? Tikriausiai tau dehidratacija - išgerk stiklinę vandens visada, kai pabundi iš miego. 
  • Jeigu tavo pilvas gurgia ir tai tau sukelia šokių tokių nepatogumų viešumoje - neįtempk raumenų. Atvirkščiai, išpūsk pilvą ir gurgimas tą pačią sekundę liausis. 
  • Negali užmigti? Pamėgink greitai mirksėti apie minutę. Akys pavargs ir tai padės greičiau užmigti. 
  • Jei netyčia uždarei naršyklės kortelę, paspaudus CTRL+SHIFT+T ji atsidarys vėl. 
  • Mokaisi namuose ir niekaip negali susikaupti? Apsimauk batus. Taip apgausi smegenis ir mintis, sukursi užsiėmimo įspūdį ir bus lengviau susikaupti. 
  • Merginos, prieš skusdamos kojų plaukelius skustuvu, padenkite jas plaukų kondicionieriumi. Tai daug pigiau už skutimosi putas ir sušvelnina plaukelius. 
  • Bent viena  „tinginiavimo diena“ per savaitę padės išvengti streso ir persidirbimo. 
Nors gyvenimas dalykas rimtas ir kai kurios problemos dar rimtesnės, jas pagauti ir jų išvengti yra ne taip jau ir sunku. Kurie patarimai veikia, o kurie tik ir lieka patarimu - jūsų pareiga tai išsiaiškinti. Ir beje, elgesys ne pagal standartus, kovojimas su skausme ne tabletėmis ar pūtimas į veidrodį džiovintuvu, kad jis nerasotų - nėra gėdingas elgesys ir nepadaro jūsų pakvaišusiomis ar neviso proto. Tai tik mažos gudrybės, kurios palengvina gyvenimą.

19 Komentarai

  1. Dovile, tu kaip visada įdomi. Bet pastebiu, kad man nebeįdomu, skaityti jūsų blogą. Reikia kažką keisti. Seniau buvo įdomiau ir laukdavai, o dabar visoki faktai, ir t.t. Beveik nėra patarimų, tik dabar ką parašei. Hm. Na nežinau. Aš tiesiog išsakiau nuomonę. Bet sėkmės jums einant gerąja blogo tėkme!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tiesa ta, kad kuo toliau, tuo sunkiau išsirinkti tokią temą, apie kurią dar nėra rašyta ir kad ji sudomintų paaugles merginas. Kuo daugiau laiko blogui, kuo įvairiapusiškesnių rašytojų čia ateina, tuo pasirinkimas temose mažta. Mus ištinka ne tik idėjų badas - idėjų pilna, tačiau jos jau šimtus sykių yra apkalbėtos, kad kažko naujo tiesiog nepasakysi. Asmeniškai aš rašau tokiomis temomis, kurias pati mielai skaityčiau (išskyrus tuos atvejus, kai rašau atsižvelgdama į skaitytojų norus). tikrai labai sunku mums rasti įdomias temas, tad jūs, skaitytojos, norėdamos įdomesnių straipsnių tiesiog pasiūlykite temas, kuriomis norėtumėte juos išvysti - nauda bus ir jums, ir mums. :-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Taip, ypač tas su pilvo gurgimu yra labai geras, nes aš pastoviai juokinu savo bendrasuolius keistais garsais ir ūkavimais iš skrandžio. :-D Ačiū, beje, smagu, kad kažkam bus tai naudinga.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Manau, kad tai natūralu - ilgainiui pritrūksta idėjų ne tik todėl, kad daug straipsnių prirašyta, bet ir todėl, kad žmonės auga, o tai natūraliai keičia mąstymą, pomėgius... Juk kas tau buvo įdomu 13, vargu ar liks įdomu po 3 metų... Asmeniškai man pusė temų atkrito vos po pusės metų skaitymo... Tačiau lieka 3 išeitys -rašyti ir vyresnėms merginoms, eiti rašyti į labiau tavo pomėgius atitinkančius puslapius, arba kurt savo blogą :) Nešvaistyk savo laiko - skaityk, domėkis kuo daugiau temų ir po to mintys pradės pačios lietis, nepriklausomai nuo interneto adreso :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dovile gal galėtum parašyt apie klasės pižamu vakarėlį.. taip taip žinau yra buvę keli straipsniai apie pizamu vakarelius bet jie tokie banalus ir neįdomūs... žinau kad tu sugalvotum kažką orginalaus :)))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Bet juk galima sakyti ir taip: visiems ir visoms neįtiksi. Kas vieniem nuobodu, kitiems gali būti didžiausia pramoga. Čia jau nuo žmogaus mentaliteto priklauso, vienodų juk nėr. Jeigu kažkam šitas blogas pasidarė nuobodus, tai čia visiškai suprantama, kadangi pasikeitė kompanija. Apsupta kitų rašytojų, kurios rašė vienokiomis ar kitokiomis temomis, skaitytoja jautėsi gerai ir gaudė kaifą matydama antraštes įrašų, kurie ją domina. Dėl vienos skaitytojos keisti visą sistemą nėra protinga, mano nuomone. :-)

    Anonime, dėl prašymo. Gal ir galėčiau kažką originalaus sugalvoti, jei man ta tema patiktų, tačiau nei aš kada organizavusi, nei dalyvavusi tokiam "renginy", tad tikrai nieko įdomaus iš mano pusės nebūtų. Atsiprašau. ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  7. NORIM PRATĘSIMO!! :) Žiauriai geras straipsnis, Tu talentinga, ir jos tikrai man padės!! :O Šaunuolė! Labai prašau pratęsimo!..
    -Justė

    AtsakytiPanaikinti
  8. Apie pratęsimą aš irgi galvoju, tik pratęsimas bus jau su mažiau patarimų, bet jie bus didesni. Na, ta prasme, kad bus plačiau aprašyta. Ačiū, Juste! :-)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Gal galėtum apie šokius parašyti?
    Žinau, kad toks straipsnis buvo, tačiau jis buvo labai trumpas ir neįdomus!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Straipsnis labai idomus ir naudingas (kaip visada), bet galejai juk iterpti kokias 2 nuotraukas, o izanga ir paskutine pastraipa nuobodokos :/
    Pritariu anonimui, butu gerai, kad apie sokius parasytum :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Nenoriu pasirodyti įžūli ir draskanti akis, bet... Kaip įžangą ir pabaigą padaryt ne nuobodžias? :-D Nuotraukos čia visiškai nereikalingos. Nekenčiu kai mane moko tos, kurios pačios nieko nemoka. :-D

    AtsakytiPanaikinti
  12. Viskas puikiai (kaip visada) :)
    Tik nemanau, kad tikrai tas šaukštas numalšins skausmą. Na, nebent tai ,,lengvas kutenimas'', o ne skausmas. :D Man pvz taip skauda, kad net vaistų negaliu gert, nes paprasčiausiai juos išvemiu... :/ Tad džiaukitės merginos, kad Jums taip nėra, ir nemirštat kiekvieną mėnesį...

    AtsakytiPanaikinti
  13. Skaičiau nenustodama, parinkai labai įdomius patarimus kurie išties yra naudingi... Net kai kuriuos reikės išbandyti, tarkim, kad ir su rašalu... :)
    Pritariu Justei, aš ir laukiu pratęsimo!

    AtsakytiPanaikinti
  14. Galima ir su trinikliu rašalą išvalyti :D.

    AtsakytiPanaikinti