Aprangos idėjos: Rudens derinukai kiekvienai


Norime ar ne, už kelių dienų prasidės ruduo, nauji mokslo metai. Pasikeis ne tik mūsų dienotvarkė, bet ir garderobas. Ir vėl daugelis merginų atvėrusios spintos duris ištars ,,Neturiu ką apsirengti''. Todėl šiandien Jums pateiksiu keletą stilingų bei paprastų derinukų.




Neramiai  sielai

Visur leki, skubi, trokšti būti dėmesio centre? Tuomet šis derinukas kaip tik tau! Su ryškiais, neįprastos spalvos marškinukais tikrai neliksi nepastebėta. Sijonas ir aulinukai paaukštintu kulnu suteiks įvaizdžiui mergaitiškumo. Vietoj rankinės, rinkis kuprinę. Ji talpesnė bei patogesnė. Taip pat šį sezoną labai madinga!









 Rimtai merginai

Tai jog esi rimta, nereiškia, kad esi nuobodi. Klostuota suknelė, su niekada iš mados neišeinančia apykakle primena mamos vaikystės uniformą, tiesa? Ji būtų labai nuobodi, jei ne madinga spalva ir pora aksesuarų. O nėriniais bei kaspinėliu puošti bateliai įneša šiai aprangai šiek tiek romantiškumo.












Stilingai moksliukei

Kas pasakė, kad moksliukė negali būti stilinga?! Kas taip mano, tai labai klysta. Ir visas tokias mergina nuraminsiu. Nereiks išmesti taip mylimo, šiek tiek per didelio megztinio, nes šį sezoną jie labai madingi! Kuprinę pakeisk į portfelio tipo rankinę, užsirišk šalikėlį, užsisek laikrodį. Keletas aksesuarų visuomet pagyvina įvaizdį. Rinkis šiek tiek aukštesniu kulnu aulinukus. Taip kojos vizualiai atrodys ilgesnės, gražesnės.








Dievinančiai romantiką

Pasibaigus vasarai nereikia sijonų bei suknelių sugrūsti į spintos gilumą! Prie jų gali derinti įvairių spalvų megztukus, paltukus, ilgas kojines. Rudens pradžioje, kai orai dar ne tokie vėsūs, gali avėti batelius - laivelius. Atšąlus orams - aulinukus. Rinkis lengvus, paprastus aksesuarus. Kaip sakoma, mažiau yra daugiau (less is more).






Dar keletas derinukų:










Tam, kad atrodytumėte gražiai bei stilingai, nebūtina apsipirkinėti brangiose parduotuvėse. Puikių ir pigių drabužių gali rasti komisuose, išparduotuvėse bei secondhand'uose. Keisk, derink įvairius aksesuarus ir kiekvieną kartą atrodyk vis kitaip. 

15 Komentarai

  1. Patiko, tik norėjosi daugiau teksto, nes labai greit persiskaitė ;) sėkmės ir toliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kad nelabai yra ką rašyti :) Pagrindinius pakomentavau ir viskas :) O toliau būtų buvęs sviestas sviestuotas... Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labai patiko straipsnis . Teksto tikrai užteko. ;)
    Įdomu, iš kur tu trauki tokias geras idėjas?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Viskas iš mano galvos :) Derinukai taip pat mano kurti :) Ačiū :*

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pastebėjau klaidą rašymo. Prie dievinančiai romantiką derinuku paskutinėje eilutėje "maužiau" žodis.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nuostabūs derinukai, ypač patiko derinukas moksliukei ( aš kaip tik tokia esu :))Prižadu išmėginsiu visus derinius, išskyrus su suknele ir sijonais, nes jų turiu ne per daugiausiai, deja :( Aš dar būčiau paminėjusi Džinsų su paaukštintu liemeniu ir languotų marškinukų derinį, bet tai tavo straipsnis, tavo nuostabios idėjos. Sveikinu TD blogą turint nuostabią rašytoją :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonime - ačiū, pataisysiu :)
    Mokslinčius - awww :) Žiauriai faina gauti tokį komentarą :*

    AtsakytiPanaikinti
  8. Atėjau į paskaityti įrašo ir rodos jame radau savo spintą, nes tiesiog dievinu tokius derinukus! Ir vien tik dėlto myliu rudenį, kad rudeniniai outfitai žymiai gražseni nei vasariniai. Labai patiko, ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Smagūs visai, žinai. Patiko pats pirmasis, bet jau toooks nepatogus atrodo. Ir šalta su juo atrodo . ;D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal ir nepatogus, jei nemėgsti sijonų :D Šiek tiek storesnės pėdkelnės ir šalta tikrai neturėtų būti :D

      Panaikinti
  10. Norejau paklausti, jei as ne su nerdais, o su kitokiais akinukais, tai nebusiu madinga? Kvailas klausimas, bet matau, kad jie labai madingi ir kas antra panele su tokiais vaiksto, net jeigu jai nereikia ju.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Norejau paklausti, jei as ne su nerdais, o su kitokiais akinukais, tai nebusiu madinga? Kvailas klausimas, bet matau, kad jie labai madingi ir kas antra panele su tokiais vaiksto, net jeigu jai nereikia ju.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nerdai nieko nepakeis. Vienoms jie tiesiog netinka. Gražiai ir stilingai gali atrodyti ir su kitais akiniais. Svarbu su jais jaustis patogiai.

      Panaikinti
  12. Derinuko nei vieno neišbandysiu, bet labiausiai man patiko derinukas moksliukei. Atrodo pats gražiausias ir nuoširdžiausias. Dar visai tas romantiškasis patiko.

    AtsakytiPanaikinti