Viskas!


Sveiki, draugai! Su jumis administratorė Vilija, kuri ką tik išsiuntė pakvietimus paskutinėms trims rašytojoms. Dabar mūsų komandoje 10 rašytojų - aš, Monika, Radvilė, Karolina, Girmantė, Gabrielė, Neringa ir ''naujokės'' - Vitalija, Akvilė ir Erika. Merginos, šoktelkite į savo el.paštus ir priimkite pakvietimą. :)

AR VISKAS?


Iš tiesų, atranką paskelbėme savaitei, bet taip išėjo, jog ją baigiame žymiai anksčiau, kadangi... rašytojas rinkti buvo tikrai sunku. Gavome pernelyg daug laiškų ir iš tiesų toks netikėtas jūsų susidomėjimas mus labai nusprendė. Visgi, 10 puikių merginų turėtų sugebėti atlaikyti tokį žmonių susidomėjimą TD.

KĄ DABAR DARYTI?


Jeigu šį kart nepatekai - nieko tokio, negalvok, kad esi kažkuo prasta ar neįdomi, netalentinga asmenybė... Tiesiog rašytojų skaičius, kurias galėjome priimti buvo mažas, o norėjome kokybės. Priėmėme tas, kurios mūsų manymu turėtų nepasišiukšlinti. Ir šiaip, jeigu visos būtume rašytojos.... Nebeliktų skaitytojų. :) Tikrai lauksime jūsų kitose atrankose arba tiesiog pranešimų komentaruose!

Todėl viskas - anketų dėl atrankos NEBESIŲSKITE. Visas dar neprisistačiusios rašytojos tikiuosi tai greitu laiku padarys, o tuomet ir pradėsime rašyti - rašyti straipsnius, ilgus, rimtus straipsnius, o ne laiškelius apie save. :) Net gi pati jau sugalvojau idėjų keliems straipsniams į priekį, todėl pasiruoškit - TD ateina!!

Dabar lekiu išmokti rusų ir anglų žodžius, o tada vėl susitiksim.

Myliu,
Jūsų Vilija. ;}*

p.s. visos rašytojos pakvieskit mane į skype vilyte9 , turėsim bendrą chat'o langą, kad būtų lengva susisiekti ir žinoma, susipažinti. :)
p.p.s. Laukiam jūsų FACEBOOK'e .

11 Komentarai

  1. Visos merginos, kurias priėmėme tvirtai žinojo ko jos nori čia, apie ką rašys... o ne taip : ''ai, apie viską. ką pasiūlys. interviu gal kokius imt galėčiau... ar patarimus dalint''.

    Kaip sakoma, laimėjo originalumas. Taip pat nuoširdumas, kokybė (ji jau pasimatė laiške - logiškos mintys ir pnš). Iš tiesų buvo begalė merginų, kurias galėjome priimti, bet tiesiog kitą kartą, dabar priėmėm tiek kiek priėmėm.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O jeigu kada nors (nors tai mažai tikėtina) ir vėl rengsit rašytojų atranką, ar rinksitės iš tų laiškų, kuriuos jau esat gavęs, ar lauksite ir naujų?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Simute - atrankų tikrai bus, o tada atranka bus sunkesnė, bet tokiu atveju mums bus lengviau. :) Tad lauksim naujų laiškų.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vilija, labai atsiprašau, kad šitaip "atakuoju" savo klausimais, bet tiesiog esu labai smalsus žmogus ir bet kokiais būdais stengiuosi viską išsiaiškinti. :D
    O kokiu atžvilgiu ji bus sudėtingesnė?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikriausiai reikės rašyti straipsnį pasirinkta tema, kad iš kart matytume, kokios to žmogaus galimybės. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. O temą duosit Jūs, ar reikės pačiam pasirinkt? (žinau, žinau, aš labai įkyri. Nereikia man to sakyt. :D)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Uch, kaip norėčiau pabūt bent dieną rašytoja :) Gaila, kad mano mūzos tą dieną kai pildžiau anketą buvo už jūrų marių, dabar turiu begalę idėjų. Labai lauksiu kitos atrankos :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Bėje, žinojot kad jūsų straipsniai įkvepia? :)

    AtsakytiPanaikinti