Vasaros spinta


Pamaniau jog man derėtų pagaliau išlįsti ir pasirodyti. Per tas kelias diena stengiausi ieškoti įkvėpimo pirmam straipsniui, nežinau ar tas įkvėpimas man atėjo, tačiau nenoriu delsti. Vis dėlto reikia parašyti bent kokį straipsnį. Tema, kuria galėčiau parašyti pirmąjį straipsnį nesugalvojau, tačiau pamaniau jog parašysiu apie tai, kaip galime apsirengti gražiai neišleidžiant daug pinigų, bus keletas ir aprangų pavyzdžių vasarai.
Artėjant vasarai mes norime pravalyti spintą ir atsirinkti tinkamus rūbus šiam sezonui. Tačiau pastebime jog mūsų spinta tuščia ir nieko madingo neturime! Metas apsipirkti. Rinkis rūbus tokius kurie tau iš ties patiktų, tiktų ir būtų tinkami vasarai. 
Nebetinka seni džinsai? Atkurk juos kitu įvaizdžiu! Pasidaryk džinsinius šortus! Internete pasigauk įdomių idėjų kaip gali juos papuošti. 
Svarbiausia: nereikia senų rūbų atsisakyti, juos gali padaryti įdomesniais ir gražesniais! Tiesiog įsijausk į dizainerės darbą ir viskas eisis kuo puikiausiai, sukursi neįtikėtiną naują įvaizdį.


Jei mėgstate tamsias spalvas ir rengtis blankiai, rinkitės ir porą akcentų. Jei jūsų derinyje dominuoja tik juoda spalva, čia puikiai atrodytų kelios ryškios spalvos. Pasirinkite ryškią,išskirtinę palaidinę ir įdomaus dizaino rankinę/delninę. 
Patarimas: vasarai atėjus nenaudok tamsių spalvų, rinkis šviesias ir šiltas spalvas, juk kur kas gražiau atrodysi, nei apsirengus kai laidotuvėse. 


Šiuo metu ypač paplito rūbai su kalnieriais. Palaidinės, suknelės papuoštos įvairaus dizaino kalnieriukais. Šį kartą pasirinkau gana paprastą apsirengimą, tačiau išėjo kažkas įdomaus ir vasariško. Jūreiviško stiliaus šortai, ryški palaidinė pagyvins vaizdą prie blankių šortų. Kad nebūtų derinys nuobodus pridėjau ryškias platformas. Su jomis atrodysi nepriklausoma ir laisva! Norėjosi tos pačios spalvos pasikartojimo, todėl pridėjau delninukę, kuri bus itin patogi, joje sutilps būtiniausi daiktai (telefonas,raktai ir pan.)


Šiam deriniui parinkau klasikinius marškinius, kurie tinka bet kokia progai. Suplėšyti džinsiniai šortai duos jums įdomaus įvaizdžio, o apvalūs akiniai atrodys itin žavingai prie platforminių batų. Taip pat galite rinktis iš įvairių aksesuarų, galite panaudoti ir porą žiedų, apyrankę ar net galvos papuošalą.

Šiai vasarai rekomenduoju:

1. Turėti bent vienus batelius "laivelius"
2. Išsirinkti nepriekaištingą suknelę.
3. Turėti bent vieną ryškų rūbą spintoje.
4. Atkurkite senus rūbus "naujam gyvenimui"
5. Nusipirkti įdomią detalę aprangai.

Viską išsakiau ką norėjau, nežinau ar jums patiko, tačiau labai senai rašiau, todėl mano darbas gali būti suprastėjęs.
Na, bet labai tikiuosi, kad jums bent kiek patiko,o dabar tariu iki pasimatymo, vėliau sulauksite dar straipsnio, tačiau ne apie madą:)


2 Komentarai

  1. Atleisk, bet nesužavėjai. :(
    Bet tikiu, kad kitas įrašas bus geresnis :)
    Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tau tikrai reikėtų labiau pasistengti. Nesupratau nieko, ką Tu norėjai šiuo įrašu pasakyti.
    Man tikrai nepatiko.

    AtsakytiPanaikinti