Tavo spalvinis tipas



Koks yra tavo spalvinis tipas?

Taigi, kaip ir minėjau, kartas nuo karto rašysiu įvairius straipsnelius apie grožį. Šįkart nuspręndžiau padėti jums nustatyti savo spalvinį tipą. Žinant jį bus lengviau išsirinkti spalvas tinkančias būtent jums :)
Taigi tavo odos, plaukų akių spalvos sudaro tavo spalvinį tipą. Kiekvienas žmogus gimdamas atsineša jam derančią spalvų paletę ir išlaiko ją visą gyvenimą - nei makiažu, nei plaukų spalva nepaslėpsi įgimto pagrindinio tono. Paprastai išskiriamos keturios grupės "šiltos - šaltos" ir "ryškios - prislopintos". Kadangi nėra originalaus pavadinimo, šie spalvų tipai vadinami kaip 4 metų laikai - pavasaris, vasara, ruduo ir žiema.
Savo spalvas gali nustatyti pagal savo akių, plaukų, odos spalvą.



Pavasario tipas:
Pavasario tipas yra rečiausias pasaulyje - tokios merginos turi aukso spalvos arba labai šviesius plaukus, rečiau - rusvus, jos veido oda persiko spalvos, permatomai blyški, papuošta šviesiomis strazdanomis, o akys dažniausiai žydros, turkio spalvos arba žalios. Tokio spalvinio tipo merginoms netinka ryškios spalvos, balta, juoda ir visi mėlyni atspalviai, idealūs variantai - žalia, rausva, rusva.




Vasaros tipas:
Vasaros tipo merginos savyje derina šaltas ir šiltas spalvas. Jų oda šviesi, melsvo atspalvio, dažniausiai rusva ar gintaro spalvos. Ji lengvai įdega saulėje ir tampa gražaus lazdyno riešuto rudumo. Strazdanos šiam spalviniam tipui taip pat ne retenybė. Plaukų spalva - nuo pelenų iki tamsiai rudos, akys dažniausiai žydros arba žalios, bet dažniausiai būna maišytos su rudais arba pilkais atspalviais. Šiam tipui visiškai netinka raudona ir oranžinė spalvos, geriau keisk jas į mėlyną ir rožinę.


Rudens tipas:

Rudens mergaičių pagrindinis bruožas - šiltos spalvos.Jų oda dažniausiai yra bronzinės spalvos, neretai ją nulemia tamsesnis gymis. Oda lengvai įdega saulėje, bet rausvų skruostų įspūdį sukurti įmanoma nebent dirbtinai, su makiažo pagalba. Plaukai tamsiai rudi arba juodi, akys tamsios arba žalios kaip katės. Jeigu tavo spalvinis tipas būtent toks, geriausiai tau tiks skaisčiai rausva, aukso ir žemės spalvos - ryškios kaip rudeniniai lapai.




Žiemos tipas:

Jei tavo odos spalvinis tipas - žiemos, tuomet tau labai pasisekė - tavo šviesiai porceliano spalvos odai tobulai tinka juoda spalva. Tuomet oda atrodo ne blyški, o spindinti. Taip pat dera visos ledinės ir ryškios spalvos. Tokių merginų saulė "neima", todėl ilgai būdamos saulėje jos ne paruduoja, o nudega. Bet soliariumai čia irgi nepadės - prie tamsų, net juodų plaukų išblyškusi oda tinka daug labiau. Žiemos mergaičių akys tamsios - žalios, rudos pilkos.



Taigi, kuris spalvinis tipas atitinka tave?

14 Komentarai

  1. Netinku nė prie vieno :D
    O šiaip straipsnis patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikriausiai būsi viena iš tų "pereinamųjų variantų" kai tinka kelių tipų bruožai:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Veikiausiai. :)
    Pavasaris - vasara aš :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Net nežinau, kokia aš :D Šiaip, mano oda labai balta ir neima saulė, beveik nieko neįdegu, rudi plaukai ir mėlynos akys :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Džiaukis :D Man asmeniškai šitas tipas pats gražiausias, nors pati esu visai priešinga - vasarinė :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nieko, visai geras straipsnis. :}
    Bet nesuprantu kur kitos rašytojos? :?

    AtsakytiPanaikinti
  7. O jei esu pavasarinė, ar būtinos strazdanos? Nes viskas kaip ir atitinka, tačiau jaučiu, kad plaukai ima tamsėti, o strazdanų tai nėra. Gal aš taip pat tas pereinamas variantas?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš - Pavasaris - Vasara :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. patiko. bet tai rimtai kur kitos rasytojos?

    AtsakytiPanaikinti
  10. Įdomus straipsnis. Aš, taip išeina, pavasariškai žiemiška. Beje, nesutinku su tuo, kad šviesiaodėms tinka tamsi spalva, man asmeniškai, atrodo tragiškai kai baltos odos mergina turi juodus plaukus, atrodo kaip Mertišė. :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Esu tipinė žiema. Mano oda lyg porcialenas. Tik akys žydros. :)

    AtsakytiPanaikinti