Sveiki fantastikos mėgėjai!



Fantastika - tai svajonių, pramanų, bei neišsenkančios vaizduotės šaltinis. Šio žanro filmai, serialai, knygos yra sulaukę didžiulio paauglių pripažinimo, nors daugelis kritikų fantastiką laiko menkavertę, tinkančia tik paaugliams. Keisčiausia tai, kad kritikai prisipažįsta fantastines knygas nuvertinę net jų neskaitę. Tai jų nuomonė, kuriai aš visiškai nepritariu. Bet šį kartą kalbėsiu ne apie knygas ar filmus, o serialus. Pastebėjau, taip pripratau prie fantastikos, kad daugiau jokie žanrai manęs nebedomina. Na, gal atsiranda keletas filmų ar knygų, kurios mane sudomina, bet taip atsitinka retai. Šiuo metu gan dažnai žiūrių fantastinius serialus. Nežinau kodėl būtent juos, tiesiog jie vieninteliai mane iš tikrųjų sudomina. Aišku, kaip ir sakiau būną atvejų, kai sudomina ir kitokio žanro serialai, bet jų tik vienetai.

Tikriausiai tarp ''TD'' skaitytojų taip pat yra fantastikos mėgėjų? Jei taip, šis straipsnis būtent jums!
Šiandien pristatysiu jums keletą fantastinių serialų, kurie patraukė mano dėmesį. Daug apie juos nerašysiu, nes galbūt yra jų nemačiusių - nenoriu sugadinti viso įdomumo.

''Vampyro dienoraščiai''


Trumpai apie serialą:

Mergina, vardu Elena, įsimyli vaikiną, Stefaną, kuris jei pradeda kelti įtarimų. Ji atranda nuotraukas, kurios yra senos ir kuriuose jos vaikinas atrado lygiai taip pat kaip ir dabar. Na, kaip ir daugumoje fantastinių serialų apie vampyrus, ji išsiaiškina kas jis toks. Taip pat sužino ir apie Stefano brolį Deimoną, o galiausiai iš viso to išeina didžiulis meilės trikampis.

Ko jau ko, bet šio serialo fanų tikrai netrūksta. Taip pat ir aš esu šio serialo fanė, nepraleidžiu nei vienos serijos. Pirmojo sezono pirmosios serijos, kiek pamenu, manęs labai nesužavėjo, bet paskui negalėjau atitraukti akių.

''Slaptasis ratas''


Trumpai apie serialą:

16-metė Kesė, netekusi savo mamos persikrausto gyventi pas savo močiutę. Ten ji susipažįsta su kitais paaugliais, kurie jai pasako, kad ji yra ragana. Seriale gausu magijos, keršto, bei nelaimingos meilės.

Na, kai atradau šį serialą apsidžiaugiau, kadangi iki tol žiūrėjau serialus apie vampyrus. Tai buvo kažkas naujo. Mano manymu, šis serialas yra įtraukiantis, bei įdomus.

''Devyni Klojos King gyvenimai''


Trumpai apie serialą:

Tai serialas apie Kloją, kuri staiga pradeda keistis. Ji pastebi, kad kažkas su ja ne taip, o susipažinusi su žmonėmis, kurie yra ''Majai'' kaip ir ji, jai pasako visą tiesą apie ją. Sunku gyventi kai myli du vaikinus, tačiau paprastus žmones ji gali užmušti tiesiog juos pabučiavusi.

Šis serialas mane labai sudomino vien todėl, kad tai kažkas naujo. Visi serialai yra daug maž vienodi - vampyrai, raganos, vilkolakiai, o čia.... katės? Kažkas įdomaus, bei intriguojančio.

''Senų senovėje''


Trumpai apie serialą:

Blogio karalienė prakeikė pasakų šalį, kad niekas negalėtų turėti laimingo gyvenimo. Visi pasakų vaikėjai patenką į realų pasaulį, kuriame nėra magijos. Deja, dauguma jų neatsimena, kas jie tokie yra iš tikrųjų. Ema, moteris, kuri išvengė prakeiksmo ir yra vienintelė galinti jį panaikinti, tačiau ji netiki tuo, kad visi miestelio gyventojai yra pasakų veikėjai. Pagrindinė užduotis - priversti ją patikėti.

Šį serialą nusprendžiau pažiūrėti vien tik todėl, kad neatradau nieko kito, kas būtų patraukę mano dėmesį. Net nesitikėjau, kad jis mane taip sudomins. Šis serialas turi kažką tokio, kas priverčia jį žiūrėti.

Šiuos serialus galite rasti čia:


Tai tiek serialų šiam kartui.
Galbūt yra mačiusių šiuos serialus, jei taip - pasidalinkite įspūdžiais.
Taip pat gal žinote kitų įdomių fantastinių serialų, kuriuos galėtumėte parekomenduoti?



Karolė

13 Komentarai

  1. Iš šių serialų esu mačiusi tik vampyro dienorasčius, o šiap labai mėgstu serialą dvasių uzkalbėtoja:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai patiko straipsnis, o jei atvirai, tai per kompą beveik nežiūriu serialų :) Prisimenu, mačiau vampyro dienoraščio kelias pirmo sezono serijas :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įdomus straipsnis!! aš žiūrėjau TVD ir Secret Circle, abu paliko teigiamą įspūdį.:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. TVD esu žiūrėjusi. Bet dabar neatrandu laiko peržiūrėt dalis nuo 17.. nes ten ir baigiau :D o šiaip like straipsnis ;p

    AtsakytiPanaikinti
  5. Patiko straipsnis! Labai!
    O iš visų visų va šitų va, tai mačiau (ir iki dabar žiūriu!) The Vampire Diaries. Jau šitas tai man kai narkotikas.. :DD
    O šiaip tai ruošiuos pradėt žiūrėt The Secret Circle, bet neprisiruošiu. Be to, kažkada labai mėgau Dvasių užkalbėtoja. Patiko labai :)
    O jei iš dar kokių fantastinių, tai man žinomiausi:
    True Blood ir Supernatural. Girdėjau gerų atsiliepimų :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū visoms!

    eRi . *, aš irgi žiūriu ''True Blood'' ir ''Supernatural'', visai įdomūs.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Patiko straipsnis labai. Esi puikus pavyzdys kitoms.

    Šiaip pati nesu fantastikos megėja - oi nesu... Apie fantastinius serialus iš vis sunku kalbėt, bet knygas mėgstu. ;) TVD buvau pradėjus žiūrėt... Pažiūrėjau pirmas 2 serijas ir nusibodo, hm... :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Gaila, kad niekada neužsikabinu už serialų, pažiūriu daugiausiai 10 serijų ir metu :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. pažiūrėkit visi ONCE UPON A TIME, tobulas serialas, labai sudomino.:> o šiaip LABAI mažai serialų ča parašei,tikrai daugybę praleidai....

    AtsakytiPanaikinti
  10. Žinai, visada priešiškai žiūriu į fantastinius serialus, bet įdomiai parašytas straipsnis :) Gal reikėtų pabandyti pažiūrėti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Anonimiškas, nebūtina visus serialus aprašyti viename straipsnyje, tiesiog kitus pasilikau kitam kartui. :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Puikus įrašas tiek fantastika apie vampyrus yra be galo įtraukianti :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. vampyru dienorasciai nepatiko o tas kitas slaptasis ratas pritariu tau labai labai geras serialas ♥

    AtsakytiPanaikinti