Sveikas ir gražus įdegis

Sveikos!

Norėjau atsiprašyti, kad straipsnelius rašau retai, nes paskutinėmis savaitėmis iki vasaros tiesiog važiuoja stogas nuo mokslų, o man kaip ir visiems galvoje vien tik VASARA. Todėl vis sunkiau darosi mokytis kai galvoje vėjai, o blog'ui laiko visai nebelieka. Tikiuosi, atėjus atostogoms susiimsiu.

   Taigi, kadangi artėja vasara nuspręndžiau parašyti straipsnelį būtent tokia tema - įdegis.
Tikriausiai daugelis merginu svajoja apie gražų, natūralų įdegį. Tačiau ,deja, ne visoms pavyksta lygiai ir gražiai įdegti. dažniausias atvejis - "Statybininko įdegis" - pečiai ir keliai nudegę iki raudonumo, vidinė dilbio ir kojų  pusė visiškai balta, o visur kitur - vos vos įrudusi oda.
 Žinoma, įdegį galima pasiekti apsilankius soliariume arba pasinaudojus savaiminio įdegiu kremu ar losjonu, bet visos žino, kad paauglystėje (ir ne tik paauglystėje) soliariumai labai kenksmingi, o tolygiai užtepti savaiminio įdegio kremą ne visada pavyksta. Taigi, kaip natūraliai įgauti sveiką bronzinį įdegį?
 Prieš eidama degintis visada nusiprausk ir patepk odą drėkinamuoju kremu- taip apsaugosi ją nuo kenksmingų UV spindulių. Jeigu tavo oda dažnai nudega, naudok apsauginį kremą.
nesidegint nuo 11 iki 14 val., nes tokiu metu saulės spinduliai itin kenksmingi ir rizikuoji stipriai nudegti.
 Kad įgautum gražų įdegį gali prireikti kelių dienų. deginkis po truputį - pirmąją dieną gulėk saulėje 10 min., antrąją 15 min., trečiąją 20 ir t.t. taip oda prisitaikys ir po truputį įgaus rudą atspalvį.

Kaip pasidaryti įdegio tatuiruotę?
 
Degindamasi, gali pažaisti su savo odos spalva ir pasidaryti "Įdegio tatuiruotę". Tai puikus būdas išbandyti tatuiruotę ant savo odos be skausmo ir pagyvinti savo išvaizdą vasarą.

Susirask lipduką, tokios formos, kokios nori kad būtų tatuiruotė. Rinkis paprastas, neįmantrias formas - širdelė, žvaigždutė, kryžiukas, lūpos ir pan. Forma turi būti pakankamai ryški, kad paliktų žymę.

Eidama degintis jį užklijuok toje vietoje, kur nori tatuiruotės. jeigu tavo oda įdega negreitai, užklijuok jį ant tos pačios vietos kaskart eidama degintis. Žinoma, kuo labiau tu įdegsi, tuo didesnis kontrastas bus tarp tatuiruotės ir odos.



                             



4 Komentarai