Šių dienų mylimiausieji

Kadangi nenustygstu vietoje ir noriu rašyti, nors ir velniškai ima miegas, jam nepasiduodu ir dabar spaudžioju mygtukus, kad parašyčiau straipsnį JUMS!Nors ši tema mano galvoje apsigyvenusi sakyčiau jau pakankamai daug laiko, tik dabar prisiruošiau ją labiau panagrinėti kartu su jumis..

Turbūt dauguma žinote įvairius serialus, kurie dabar yra ant "bangos", arba grupes bei atlikėjus, apie kuriuos yra prikurta šimtai facebook puslapių, apie kuriuos daug kas domisi.. Tiksliau tie daug kas - tai jų fanai. Tad manau, kad šiame straipsnyje kai kuriuos apie juos supažindinsiu, kitiems apie juos priminsiu, o tretiems.. Leisiu paganyti akis į įdomius dalykus. Trys temos - FILMAI/SERIALIAI, MUZIKA, KNYGOS. Taip, jūs visiškai teisūs, jei manėte, kad pradėsiu nuo pirmosios temos - Filmai/serialai.

FILMAI/ SERIALAI

Kartais kai pagalvoji, ką mes darytume, jeigu lietingą metų dieną, kai už lango vėsu ir nėra ką veikti nebūtų filmų? Arba serialų? Ką mes darytume tada? Sėdėti prie knygų pabostų, klausyti muzikos pabostų, norėtųsi pasižiūrėti į gražius aktorius ir į jų sugebėjimus.. Būtent apie tai aš ir kalbu - apie dvidešimt pirmojo amžiaus sakyčiau pačius populiariausius serialus.. Ir filmus, žinoma. Turbūt dauguma žinote tokį dalyką kaip "Vampyrų dienoraščiai". Juos peržiūrėjau ir aš (išskyrus paskutiniąsias trečiojo sezono serijas) ir keista, kad manęs šis serialas neužkabino taip, kaip kitų. Žiūrėjau tik dėl to, kad.. Pratempti laiką? Bet susidomėjimas kilo. Vėliau žinoma, bet ne toks didelis, kaip, kad kitais serialais. Bet nepaisant to, manau, kad net nereikia sakyti apie ką yra šis serialas dėl dviejų dalykų. Pirmasis iš jų yra tas, kad pavadinimas viską pasako - apie vampyrus. O antra, vien dėl to, nes manau, jog dauguma skaitytojų tikrai žiūri šį serialą.. Nors šiuo metu serialų pilna, mes renkamės tokius, kurie mus labiausiai patraukia savo aprašymais, aktoriais ir žinoma žiūrovų komentarais.. Vos 2008 metais pasirodžius tokiam dalykui kaip "Saulėlydis" sakyčiau dėmesio iš žiūrovų netrūko - visi buvo nesveikai pasinešę ant saulėlydžio sagos, o dabar viskas truputį atslūgo. Saulėlydžio sagą po truputį keičia vampyrų dienoraščiai, liežuvautoja ir visokie kitokie serialai. Nors galbūt Saulėlydžio sagos nederėtų lyginti su serialais - nes tai du skirtingi dalykai. Bet susiję su vampyrais.

Todėl galbūt išvardinsiu vienus iš man žinomiausių serialų, kurie turbūt dabar susilaukia daugiausiai dėmesio? Tai būtų savaime suprantama "The Vampire Diaries"; "Gossip Girl"; "Secret Circle" bei kiti.. O filmai - taip, jūs visiškai teisūs, tai saulėlydžio saga, įvairūs romantiniai filmai, kaip "One Day", "The Little bit of heaven", "Remember me" ir kiti.. Turbūt nei vienas neįsivaizduojame savo gyvenimo be filmų.. Ir ne visada apie juos reikia spręsti iš aprašymo!



MUZIKA

Demi Lovato Actress Demi Lovato arrives at the 2012 People's Choice Awards at Nokia Theatre L.A. Live on January 11, 2012 in Los Angeles, California.Muzika.. Muzika.. Muzika.. Spėju tai vienas iš svarbiausių dalykų mūsų spalvinguose gyvenimuose - vieni su ja keliasi ryte ir užmiega vakare, kiti praleidžia dieną, treti tik su muzika atsipalaiduoja, kiti su muzika greičiau pratempia laiką kur nors vykstant.. Ir paklauso nuostabių dainų. Dabar dvidešimt pirmasis amžius - nemanau, kad kada nors ankščiau buvo tokių atlikėjų kokių yra dabar.. Nes tik dabar mes galime išsirinkti savo mylimiausius iš šimtų, tūkstančių, milijonų talentų ir dar daugiau - iš neatskleistų talentų.. Kaip ir sakyčiau pakankamai neseniai išpopuliarėję One Direction vaikinukai - užkariavę dalį daugumos Lietuvos ir pasaulio merginų širdžių. Savo balsais, savo išvaizda, savo talentu.. Savimi pačiais. Tačiau Lietuvoje yra kaip ir visada neramumų - egzistuoja toks dalykas kaip Justin Bieber. Dėl jo pamišusios fanės kartais kelia skandalus, bet nepaisant to, JB priklauso 21 amžiaus muzikai - juk jis egzistuoja ČIA. Taip pat yra įvairiausių muzikos atlikėjų kaip Katty Perry, Rihanna, Nicki Minaj, Lady Gaga, Adam Lambert, Demi Lovato ir žinoma milijardai kitų.. TALENTINGŲ atlikėjų, kurių dainų mes klausomės savo MP3 grotuvuose.. Sėdėdami prie kompiuterio.. Eidami miegoti.. Sportuodami.. Piešdami.. Nesvarbu ką darydami, vistiek su mumis kartu keliauja muzika su atlikėjais, pagal kiekvieno pomėgius, pagal kiekvieno mėgstamą muzikos stilių.. Ir mes kiekvienas turime pačius mylimiausius savo pasaulio atlikėjus. Ir jie, jų muzika mums visada yra geriausia. Argi ne taip? Taip pat kiekvienas iš mūsų turime savo mėgstamiausią muzikos stilių. Vieni mėgsta sunkią muziką (roką, metalą), kiti tiesiog paprastą, prieinamą daugumai žmonių, kaip pop'są ir panašiai. Kiekvienam muzikos žanrui yra atitinkami atlikėjai - kurie ir atlieka atitinkamą muzikos žanrą. Ir manau gerai, kad visiems žanrams yra daug atlikėjų - nes kai didelis pasirinkimas, galima išsirinkti geriausią. :)


KNYGOS

Knygos. Kaip kartais tas žodis bjauriai skamba.. Ne visi mes mėgstame skaityti tas knygas,tačiau pripažinsiu - kartais jos visai įdomios ir įtraukiančios.. Kai nori išgyventi ką nors neįtikėtino - rinkis fantastines knygas, kurių yra pilna.. Kai nori pasinerti į pilnas skausmo knygas, rinkis tas, kurios savo aprašyme jau papasakoja apie savo turinį.. Liūdną turinį.. Bet kartais vertėtų nesirinkti jokių knygų - tiesiog imti tas, kurios pirmos pakliūna tau į rankas ir skaityti.. Nes sakoma nespręsk apie knygą iš jos viršelio. Gerbiu tą žmogų, kuris taip pasakė, nes tai tiesa. Pati nesu mėgėja skaityti knygas, nes tai man atrodo bevertis laiko švaistymas, tačiau dabar.. Kai perskaičiau kelias įdomias knygas, atrodo kitaip... Ne visada vertėtų nuvertinti lietuvių autorius - kartais ir jie moka sukurti ką nors įdomaus. Kad ir Vytautas Račickas - lietuvių mokytoja liepė mums perskaityti kelias jo knygas, ir jos tiesiogine žodžio prasme yra KIETOS. Tai - "Baltos durys" ir "Nebaigtas dienoraštis". Vienos iš labiausiai man patikusių knygų.. Taip pat knyga - "Tada aš išskleidžiau sparnus ir nuskridau"; "Vampyrų dienoraščiai", "Pažymėtoji" ir visos kitos jos dalys. Tiesiog tereikia pasinerti į knygų pasaulį, jeigu neįdomi knyga - jos neskaityti, o jeigu jau sudomina pradžia, pačios pirmosios knygos dalys, jei tokios yra, jokių būdu nemesti jos ir nelaikyti savęs nežinioje galvojant - "O kas toliau?". Turbūt populiariausios knygos yra tos, pagal kurias yra sukurti filmai - jos ir yra pačios mylimiausios..

Galbūt štai ir viskas. Atrodė ilgas straipsnis? He, jis neilgas! Tai tik apgaulė.. :DD
Na, bet jei rimtai, parašiau apie tai ką norėjau.. Galbūt galėčiau dar pildyti ir pildyti, net labai daug nepripildysiu, nes nusišnekėsiu, kaip man dažnai būna. Tiesiog žiauriai ačiū tiems, kurie perskaitė ir ačiū kurie pakomentuot, parašys savo mėgstamiausius filmus, grupes, atlikėjus, knygas.. Pasidalins su mumis jais. Be to, nemanykite, kad žodis mylimiausieji šiame straipsnyje turėjo reikšti "svarbiausi". Tai buvo abstrakčiai, kas  sulaukia kiek daugiau dėmesio. :))

Tad dabar tikrai labanaktis :) nes jau neištversiu kaip noriu miegot!
Labanaktis.!:*


12 Komentarai

  1. Tai vat mano ydomiausia knyga turbūt bus nebaigtas dienoraštis,sparnu dalys . O filmų. Daug o muzikos nelabai klausau :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai vat mano ydomiausia knyga turbūt bus nebaigtas dienoraštis,sparnu dalys . O filmų. Daug o muzikos nelabai klausau :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano mėgstamiausių filmų yra labai daug...
    Muzika: One Direction
    Knygos: Pažymėtoji visos dalys, Vampyrės dienoraštis visos dalys, bei visos Sukės Stethaus knygos.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai patiko straipsnis, o mano mėgstamiausias filmas turbūt būtu "Bado žaidynės".
    Muzika - net nežinau, visos savaip patinka :)
    O dėl knygų net nežinau, pačios įdomiausios yra bado žaidynių serijos knygos ir dar labai patikusi knyga "Širdis".

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai geras straipnis.:) Daugelis Tavo išsakytų filmų, knygų sutapo su mano mėgstamiausiais. Muziką taip pat mėgstu, bet nesu dėl nieko pamišusi ir klausausi jos tik tada, kai noriu atsipalaiduoti. Tikiuosi, kad ir toliau rašysi tokius straipnius, kurie įtraukia ir priverčia perskaityti iki galo. Šaunuolė. Sėkmes. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Geras straipsnelis.Mano megstamos knygos (esu knygu grauzike tuputi ;D) ,,Bado zaidynes" , ,,Puolusieji" , ,,Vampyres-o dienorastis" nepamenu lyties :D ,,Haris Poteris" zinau seniena bet siu knygu serijos niekada nepamirsiu ,,Saulelydzio saga" ,,Kuzdesys" , ,,Izola" ir dar turiu kruva megiamu knygu ;D Filmai-,,Bado zaidynes" , ,,Haris Poteris"visa jo saga :D ,,Saulelydzio saga" ,,Afigena mokytoja" ,,Pagiros Las Vegase" ir dar galybe filmu :) Serialai-,,Vampyro dienorasciai" ,,Slaptasis ratas" Muzika-keletas One direction dainu Thirty seconds to the mars keletas dainu ivairiu dainininkiu-u dainos tai Nicki Minaj-Turn me on Katy Pery-Part of me P!nk-So what na siap as neturiu megiamo stiliaus dainu bet tiesiog man patiko daina vadinasi patiko tai kad man galejo patikti to dainininko-es daina tai nereiskia kad man patinka to atlikejo-os visos dainos tad apie tavo straipsni.Man jis patiko siame bloge apsilankiau antra karta ir sis staripsnis patrauke aki sugebi idomiai rasyti :) tad ir toliau kurk tokius straipsnius saunuole giriu tave uz si straipsni nes jis man patiko

    AtsakytiPanaikinti
  7. Skaitant jautėsi (bent man), kad rašei labai pavargusi, kai kur man kliuvo žodžiai (reikėjo juos paimti į kabutes) ar skyrybos ženklai.
    Mano mėgstamiausios knygos? Išties sunku išskirti kurią nors vieną, bet labai gilų įspūdį paliko abi knygų "Vėjo nublokšti" dalys. Taip pat "užkabino" ir "Bado žaidynių" saga. "Mielos mažos melagės" viena iš tokių knygų, kad norisi skaityti dar ir dar ir dar.
    Serialų nežiūriu. Galbūt todėl, kad jie man nepatinka. Ypač sukurti pagal knygas. Kažkokia parodija ir tiek.
    Kokį filmą ar muzikos atlikėją pasirinksiu žiūrėti ar klausytis priklauso nuo mano nuotaikos. Kartais norisi ko nors romantiško, svajingo, o kartais tiesiog norisi įsijungti gerą komediją ir "pažvengt".

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ačiū visiems už nuomones :) ir šiaip sutinku su kai kuriais, kad renkamės muziką ar filmus, knygas pagal nuotaikas, pavyzdžiui pažvengimui - komedijas ir panašiai. O paskutiniam anonimui - žiauriai nekenčiu dėti kartais kabučių :DDD bet dedu kai kada. O šiaip jo, rašiau pavargus, bet reikėjo ką nors įmest, nes ir taip esu neaktyvi. :) Bet ačiū :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. Mano knygos megstamiausios: "Tobula klasta" ir "Balta kaip pienas, radona kaip kraujas". Pacios geriausios, tikrai tikrai :)
    Serialu ir filmu neziuriu, kazkaip netraukia.. O muzika megstu labai labai ivairia. :D

    AtsakytiPanaikinti
  10. Šaunus straipsnis šaunia tema. :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. 3 The" Elimination raspberry ketones Diet Plans -The Key To Successful raspberry ketonesIt is recommended for use. According to the next day they use it for the company has only existed for nearly 2, 3. Here is a service promoted by Roche as Xenical. Be prepared for the obese and unhealthy lifestyle choices. Exercising and eating better and faster it works!

    My site; 4ketonemetodeath.com

    AtsakytiPanaikinti