Nuo mergaitiško - prie įdomesnio!

Labas vakaras skaitytojai,
kaip praleidote sekmadienį? Viliuosi, kad dauguma visai gerai ir įdomiai.. O vat mūsų komanda, šio blog'o vakarą praleido turiningai. Manau, kad ir patys matote, jog pasikeitėme labai stipriai. Pasikeitė šablonas, logotipas, rašytojų kortelės tapo VIZITINĖMIS kortelėmis, o šviesus fonas tapo truputį spalvingesniu. Manau, kad visus pakeitimus galima taip trumpai apibūdinti, bet.. Yra sakyčiau viena nauja savybė kuri labiau aktualesnė rašytojoms. Priėmėme vieną naują rašytoją vietoj Radvilės, kuri tyliai pasišalino. Su naująja rašytoja susipažinsite jau greitai - jos vardą išvysite skiltyje "Vizitinės". Tad, tas vizitines, kurias jūs turite nusitempti ant savo ekrano, turėsite naudoti rašant straipsnius ir kelti jas į galą (pavyzdys bus po mano šiuo pranešimu :) ). Tai šiokia tokia naujovė paįvairinimui.

Taipogi, šone galėsite klausyti muzikos - galbūt atrasite jums patinkančių dainų. Bent jau tikiuosi. Grotuvą pasistengsime kuo dažniau papildyti naujais garso takeliais. Todėl, dabar, manau, kad per daug neišsiplėtojant apie foną, kadangi nelabai žinau kaip jį daugiau aptarti, nes kūriau ne aš, o Karolina (tačiau dirbau patarėja), užduodu jums keletą klausimų, į kuriuos norėčiau sulaukti kuo nuoširdesnių atsakymų!


Tad dabar - kol kas tiek. Šiandien su manimi dar turėtumėte susitikti, įkelsiu interviu su "Ką mes turime gražaus" nugalėtoja Karina :)Ačiū už atsakymus!

2 Komentarai