Nauja rubrika ''Diena su vlogeriais. Elina ''

Su jumis sveikinasi ir vėl pilna energijos administratorė Vilija! Šią sekmadienio pavakarę pristatau jums naująją savo rubriką, kurią tikrai labai labai seniai brandinau savo mintyse. Tikiuosi, kad ji jums patiks ir lauksite kiekvieną savaitę!

Ar iš jūsų, TD skaitytojos, kas nors yra girdėjusios apie blog'us? Mūsų TD - irgi blog'as! “Blogas” – pirmiausia tai yra sulietuvintas angliškas terminas “Blog”, kuris yra originalaus
termino “Weblog” sutrumpinimas. Jis lietuvių kalboje verčiamas, kaip tinklaraštis. Tinklaraščiai unikali erdvė, kurią gali valdyti pats jo autorius: nevaržomas rašyti savo mintis, publikuoti nuotraukas, talpinti nuorodas, sulaukti interneto vartotojų komentarų.


Šioje rubrikoje aš kalbėsiu apie vieną gana paplitusią blog'ų formą - video blog'ai. Tai kone tas pats kaip blog'ai, tik viskas vyksta... video formatu! Vlogų metu jo autoriai kalba įvairiomis temomis, galbūt juokina arba linksmina žiūrovus... Šioje rubrikoje pristatysiu šiuo metu Lietuvoje jaunimo tarpe populiariausius ir žinoma, man labiausiai patinkančius video bloggerius, kurie tikrai turi ką pasakyti ir yra verti žiūrovų! Įkelsiu man labiausiai patinkančius jų video, trumpai pasakosiu apie juos, pasakysiu, kaip lengviausia susisiekti su tam tikras vlogeriais ir jei situacija leis - paimsiu interviu! Labai viliuosi, kad jums bus įdomu ir sudominsiu jus dar įdomesniais žmonėmis.
* * *


Šiandieną pirmoji video blog'erė, kurią aš pasirinkau yra viena iš mano mėgstamiausių. Tai - žavios šypsenos ir spindinčių akių savininkė. Merginos vardas labai paprastas ir lengvai įsimenamas - Elina. Video blog'uose blondinė kalba labai įvairiomis temomis - pradedant atsakymais į žiūrovų klausimus ir baigiant rimtomis, drąsiomis temomis. Per video žiūrovai dažniausiai šypsosi - Elinos kalbos dovana sugeba sudominti. Žiūrėdama jos video atsipalaiduoju ir dažnai susimąstau - mergina sudominti tikrai moka. Įsitikinti galite ir patys - parodysiu jums kelis naujesnius Elinos video, kuriuos galiu žiūrėti daug kartų.

KITU KAMPU : Žmogiškumas



Vienas iš stipresnių Elinos vlog'ų, kuriame ji tikrai stipriai argumentuoja savo nuomonę ir kalba labai rimta ir aktualia tema. Klausytis bent jau man buvo labai įdomu ir tos 7 minutės pralėkė kaip žaibas.

Pasiilgtai, bet trumpai!!!



Iš dalies vlog'as be temos, bet bent jau man tikrai linksmas ir sukeliantis geras emocijas.

REMIGIJAU TU MAN TRUGDAI!!!



Vienas iš senesnių video, bet jį jums siūlau, nes jis man ir dabar nėra nuobodus. Įdomus gana video, kuriame visko yra labai daug. Daug kur šypsojausi ir juokiausi, ypač iš buvusio Elinos vaikino Remigijaus nesąmonių. (juokiasi) Smagiai praėjo tos kelios minutės. :)

Klausimai i atsakymus [ Elina in the HOUSE ]




Kone vienas iš naujausių Elinos vlog'ų. Gana ilgas, bet atsakymai į klausimus gana įdomūs ir iš šio video daug naujo galima sužinoti apie pačią vlogerę.

Taigi tokius keturis video šiandien išrinkau. Pagal mane jie vieni iš geriausių. Labai džiaugiuosi, kad Elina sutiko ir atsakyti į kelis mano užduotus klausimus. Tad trumputis interviu specialiai TD skaitytojoms - jau čia!

1. Labas, Elina! Kiek jau laiko kuri vlog'us?
Labuka. As vloginu jau beveik du metus, t.y. liepos pradžioje bus 2 metai. :)

2. Kodėl užsiiminėji šia veikla? Išvadink tris vloginimo pliusus ir tris minusus.
Užsiėmu vloginimu ,nes tai mano hobis, man tai patinka. Pliusai : ugdai pasitikėjimą savimi, įgauni daugiau pasitikėjimo, na ir daug naujų nuostabių pažinčių. Minusai: tikriausiai kartais labai paveikia blogi komentarai, heiterių peikimai. O šiaip daugiau minusių nežinau. :)

3. Ko reikia, kad galėtum tapti tikru vlog'eriu, kurio video žiūrėtų daug žmonių?
Čia jau reikia turėti gabumą, sugebęti sudominti savo pasirinkta tema, žinoma ne viskas iš karto. Turi turėti kazką savito, kas patrauktų žmones. Svarbiausia plati šypsena ir nuoširdumas.

4. Ką pasiūlytum TD skaitytojoms, kurios norėtų, bet neišdrįsta pradėti kurti vlog'us? Tavo patarimai naujokams.
Patarimas - pasirinkit temą apie kurią išmanot. Nebūkit pikti ar susiraukę, pakalbėkit nuoširdžiai su šypsena. Tik nieko nekopijuokit, o parodykit tai, ką turit savyje. Na ir žinoma bukit pasiruošę ,nes heiterių visada bus. Tačiau prieš pradedant galit parašyti kitiem vlogeriam, kurie Jums patars ką ir kaip!! Pvz: Man, Traškučiui, Sigitui, Žaibam, nes mes esam draugiški ir prie savo kompanijos visuomet mielai pridėsime ir dar vieną iš Jūsų!!

Taigi taigi, tokie trumpi klausimėliai ir naudingi Elinos atsakymai. :) Apibendrinant Eliną jums siūlau todėl, kad ši mergina yra labai draugiška, visada su šypsena ir tikra, didele širdimi. Ją žiūriu dėl jos geros nuotaikos užtaiso ir svarbiausia - drąsos. Ji niekada nebijo elgtis kitaip nei visi, todėl tikriausiai dėl to ir turi tiek fanų. :)

Eliną rasite :

Facebook fanų puslapis - http://www.facebook.com/Eliukas
Youtube kanalas - http://www.youtube.com/user/eliukas16
Lietuvos video kūrėjų puslapis - http://www.facebook.com/LTvideo

Tai tiek apie Eliną, kviečiu visus žiūrėti kitus jos video ir prenumeruoti ją Youtube, kadangi ši mergina tikrai neeilinė. :)




Kitą kartą pristatysiu vlog'erį vaikiną. Žinoma, jeigu jūs norėsite šios rubrikos ir toliau. :)




9 Komentarai

  1. Kam tu išdavei, kas yra tas mano antrasis nusižiūrėtasis?.. :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai kai pristatysi Edviną, pristatyk kitą prikoliuką Remigijų. Bus kadrų jaučiu tada.. :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atleisk, bet manau, kad ta tema visiška nesąmonė...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonime, keista, nes tikriausiai vienetai taip mano. :D Pranešimas iš kart papuolė į populiariausius pranešimus, apklausoj dalyvavo virš 100 skaitytojų, iš jų virš 90 norėjo tęsinio. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tema yra labai gera, o štai Elinos, Remigijaus, Traškučio ir Edvino vlog'us jau žiūrėjau visus seniai.:D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man vlogeriai labai patinka, dažnai žiūriu jų video, o rubrika manau labai gera:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. I always spent my half an hour to read this web site’s articles all the time along with a mug of coffee.
    Also see my page :: Citas

    AtsakytiPanaikinti