MĖNESIO RAŠYTOJA

Kaip ir sakiau, rašau pranešimą, kuris labiau aktualus bus mūsų merginoms rašytojoms, bet jei esate/norite tapti ištikima TD skaitytoja, kviečiu skaityti ir jus. :)

Tikrai blog'as nebūtų toks aktyvus ir nepasiektų tiek skaitytojų, jei jis neturėtų rašytojų. Nesvarbu kokios jos - jaunos ar vyresnės, gyvena kaime ar didmiestyje, rašo apie madą ar žaidimus... Visos jos be proto reikalingos ir tikiu, kad atlieka savo pareigas tikrai tikrai iš visos širdies. Žinoma, gal yra ir išimčių. O gal tiesiog laiko ar idėjų trūkumas, bet visgi, į šį blog'ą rašyti nori dešimtys, todėl prieš įstojant reikia pamąstyti - ar sugebėsiu. Jei neigiamą atsakymą supratai tik dabar, gali išeiti - nieks nedraudžia ir nelaiko, tavo vietą užims kita.

Bet visgi, kaip neatsidėkoti toms, kurios lieja savo sugebėjimus klaviatūros mygtukais, kad tik jūs, mielieji TD skaitytojai, turėtumėte ką veikti vėsų vakarą su kavos puodeliu. Kaip atsidėkoti toms, kurios laužo galvą ir mąsto, ką naujo ir įdomaus parašyta. Toms, kurios atsisako kitų laisvalaikio praleidimo būdų ir nusprendžia būti su jumis. Atsiduoti, dirbti jums.

Labai ilgai mąsčiau, kaip gi čia atsidėkoti jums, mielosios. Ir priėjau gana įdomią išvadą - kaip ir senais SNP laikais, čia, TD rinksime MĖNESIO RAŠYTOJĄ.

MĖNESIO RAŠYTOJA
Tai titulas, kurį gaus pati pati geriausia, daugiausiai per mėnesį vardan TD padariusi rašytoja. Pagal kokius gi kriterijus mes ją rinksime, jeigu visos jos puikios?

Mėnesio rašytoja bus renkama pagal :
* Straipsnių parašymo kiekį
* Reakcijų gausą po straipsniu
* Komentarų gausą po straipsniu
* Vietą balsavimo lentelėje, kurioje jūs balsuosite už jums labiausiai patikusią rašytoją

Taigi, kviečiu visas rašyti straipsnius (pirmas kriterijus). Žinoma
, kiekybė nėra viskas, todėl jie turi būti kokybiški, kad sulauktumėte daug reakcijų ir komentarų. Ir žinoma stenkitės susibendrauti su skaitytojais, rašyti jiems aktuliomis temomis, kad mėnesio pabaigoje, gegužės mėnesio pabaigoje jie balsuotų tik už jus.

Iš MĖNESIO RAŠYTOJOS bus paimtas interviu ir jei ji tik norės - gaus atostogų. Jos nuotrauka puikuosis blog'o šone - visi skaitytojai ją matys visą mėnesį.

Manau, idėją supratote. :) Jei norite tapti Mėnesio rašytoja, r
ašykite iš širdies, nesistenkite persistengti, bet visiškai dingti iš akiračio - taip pat nevalia.


Tikiuosi idėją supratote. O jūs, skaitytojai, galite padėti mūsų rašytojoms pelnyti šį titulą ir garbę tiesiog komentuodami arba spausdami reakcijas. :)

Gero vakaro!

Myliu,
Jūsų Vilija. ;}*

5 Komentarai

  1. O man klausimas jau seniai - kas tie kiti blogai, kuriuose Jūs anksčiau dirbote? Jie dar išlikę ar jau ištrinti? Susidomėjimas toks kilo ;D

    AtsakytiPanaikinti
  2. SNP paliktas atidarytas - www.snp4you.blogspot.com

    SIBY uždarytas, bet gal kada nors atidarysime jį kaip muziejų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Norėjau paklaust ar būtų galima padaryti kokią neigiamą reakciją, tarkim kad ir "nepatinka", nes jos pasigedau : )

    AtsakytiPanaikinti
  4. Iš tiesų tie ''nepatinka'' labai nekonkretūs ir tik sumenkina rašytoją. Bet mes tikrai laukiame PELNYTOS kritikos, todėl paliekame teisę neigiamas emocijas reikšti komentaruose, kuriuose jūs ir pasakytumėte, kas blogai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pritariu Vilijai, kadangi pradėtų spaudinėt tą ''nepatinka'', o už ką tai taip ir neaišku liktu.

    AtsakytiPanaikinti