MADOS URAGANAS

Aloha merginos ! Kiekvieną pirmadienį aš žadu jums padovanoti po vieną postą. Jau neužilgo mūsų išsvajotoji vasara, kuri mums atneš begalę linksmų akimirkų, juoko ir šypsenų :)
Kartais patys drabužiai apibūdina žmogų, asmenybę. Galima nuspėti jo nuotaiką, jausmus. Šia vasarą , ir pavasarį siūlau rinktis kuo ryškesnius drabužius, nebijoti būti išskirtine , nebijoti avangardiško stiliaus smulkmenų.

Rankinės.

Turbūt man daug kas pritars , kad mūsų rankinėse kartais būna BEVEIK visas mūsų pasaulis, viskas ko mums gali prireikti : mobilusis telefonas, galybė kosmetikos, ausinukas, įdomi knyga ir dar visko daug. Rinkis erdves rankines , į kurias viskas ir tilps, žinoma ir mažesnio dydžio puikiai tiks prie ko nors iškilmingiau. Nebijok ryškių spalvų!









Drabužių derinukai.

Diena.

Dieną, kai dažniausiai būni lauke su draugėmis, ar draugais labai daug linksminiesi, todėl siūlau rinktis laisvus, judesių nevaržančius drabužius. Visiems atvejams.

Romantikei


Mokslo merginai


Menininkei


Maištininkei


Vakaras.

Vakare, siūlau pasilikti prie suknelės, ir švarkelio. Galite derinti, tai jūsų talentas. Svarbiausia nebijokite išsiskirti ! ;)

Romantikei


Mokslo merginai


Menininkei


Maištininkei



Nepamirškite, kad manęs galite visada klausti stiliaus patarimų. Laukiu jūsų laiškų !
Ačiū, už jūsų dėmesį ;)



4 Komentarai

  1. ūs dizainierės ar stilistės?:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Patiko, tik norėjosi daugiau teksto, bet šiaip šaunuolė, pagirtina:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas anonime :) Šiam straipsniui aš buvau stilistė, kadangi padariau šiuos drabužių derinukus, o šiaip ir pati kuriu drabužius , iš kurių galbūt vėlesnį laiką galėsiu įdėti į straipsnius. :) Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti