Kokių draugių nori vaikinai?

Sveiki, nuo lietaus neperšlapę skaitytojai! Su jumis - administratorė Vilija. Nesirodžiau jau dvi dienas, o tai yra daug, bet tiesiog neprisiruošiau prisėsti prie kompiuterio ir savo laiką išleidau galbūt prasmingesniems užsiėmimams. Šiandien už lango oras kaip niekad lietingas ir ne pats maloniausias, todėl skubu jums rašyti straipsnį, taip prisidėdama prie kitų aktyvių TD rašytojų. :)


Ar žinote tą jausmą, kai vaikinų kompanijoje mes, merginos, jaučiamės geriau nei panelių draugijoje? Laikas su vaikinais visai kitoks - jie neapkalbinėja klasiokės suknelių, visą dieną nepasakoja apie savo merginas... Bent jau aš pati labai mėgstu išeiti į lauką atsigauti su draugais vaikinais. Su jais visada lengva bendrauti, jei moki būti tokia, kokios draugės jiems reikia. Čiupau kelis gerus savo draugus ir paprašiau pagalbos - pasikalbėjome apie jiems labiausiai patinkančias ir nepatinkančias merginų savybes. Galbūt šis straipsnis privers jus šiek tiek pasikeisti.

5 SAVYBĖS, KURIŲ VAIKINAI LABIAUSIAI NEMĖGSTA

1. Kvailumas. Tikrai nesudominsi vyriškosios lyties atstovų, jei visą laiką būti kvaila kaip višta, t.y. laidysi visai nejuokingus, vulgarius juokelius, iš kurių tik pati kvatosi cypiančiu juoku... Humoro jausmas - labai gerai, bet viskas turi vykti su saiku ir tu neturi pasidaryti kvaila, cypiančia vištele.
2. Kuklumas. Kaip ir sakiau, saikas turi būti, bet pilna pelyte pavirsti tikrai neturi. Jei visą susitikimo laiką praleisi maigydama telefoną arba bijodama pažiūrėti draugams į akis - nieko gero nebus. Nebijok bendrauti, ypač jeigu vaikinus tikrai gerai pažįsti ir prie jų jautiesi saugiai. Parodyk jiems, kad su tavimi gali būti tikrai linksma!

3. Pyktis. Labai nemaloni ir tikrai nieko gero nežadanti savybė... Jeigu visą laiką būsi paniurusi, be nuotaikos ir tikrai nenorėsi nuveikti nieko smagaus -
ar gi įdomu bendrauti su piktu žmogumi? Tokiu, kuriam trukdo ir blogas oras, ir mokykla, ir šaltis bei kitos beprasmės smulkmenos. Pasipuošk didžiule šypsena - užkariauk juos!

4. Smulkmeniškumas. Labai ilgai galvojome, kaip pavadinti šią savybę. Vaikinams nepatinka, kai merginos prisikabinėja prie visiškai visko! Pradedant susivėlusiais jų plaukais ir baigiant toli gražu ne jausmingu bendravimu. Atsipalaiduokit - būkim s
u jais paprastos, bet neprastos!

5. Tuščiažodžiavimas. Paprastai sakant - per didelis kalbėjimas. Iš tiesų pati labai mėgstu daug kalbėti, bet mano draugai nusprendė, jog blogiausia, kai merginos kalba apie tai, kas įdomu tik tai joms arba jos draugėms. Parduotuvės, bateliai - tokiais pokalbiais jų nesudominsi...


5 SAVYBĖS, DĖL KURIŲ VAIKINAI KRAUSTOSI IŠ PROTO


1. Moteriškumas. Nesupraskit manęs klaidingai. Tonos veido priežiūros priemonių ir panašiai nieko nepakeis, bet aš jums siūlau paprastą, tvarkingą moteriškumą. Pati labai stokoju šios savybės, bet iš kart sakau, kad gražios ir dailios panelės vaikinus traukia labiausiai.


2. Draugiškumas. Vaikinai nenorės turėti draugių, kurios yra labai pasikėlę ir į visą pasaulį žiūri ''iš viršaus''. Tokioms jie griežtai sako ne, nes jeigu mergina jaučiasi viršesnė už kitus - ji tik niekingai iškelia save ir yra nieko verta.

3. Linksmumas. Būk kvatoklė! Tik nepasidaryk kvaila, humoro jausmu pertekusia mergina. Būk linksma, venk piktumo ir visada šypsokis! Linksmos merginos - puikios draugės. Būtent taip mano ir vaikinai.

4. Patikimumas. Būsi puikia drauge, jei vaikinai galės tavimi pasitikėti. Tau pasiseks, jeigu jie kalbėsis su tavimi tokiomis temomis, apie kokias tikrai net nebūtum pagalvojusi. Visgi, patikimumą reikia užsitarnauti. Tai dažniausiai ne taip lengva.

5. Įdomi asmenybė. Vaikinai - ne robotai, todėl tikrai nenori turėti reikalų su tuštutėmis. Labiausiai mėgsta įdomias, turinčias ką pasakyti merginas. Įdomumas tikrai neslypi vien futbole ar krepšinyje - pats laikas sudominti juos ir kuo kitu!

Iš tiesų pati žinau, ką reiškia vaikinų draugija - galima sakyti pati užaugau su kiemo berniukais. Ir dabar labai mėgstu būti jų kompanijoje, kadangi kaip ir minėjau, nesu tokie mergaitiška, kaip turėčiau. Mano auksinė taisyklė : būk vaikinams puiki draugė, kuri turėtų ką pasakyti. Ką gali žinoti, gal kada nors vienas iš tų taps kažkuo rimčiau, nei draugu? Pavyzdžiui, tavo svajonių vaikinu? :)

Ačiū už sugaištą laiką. :)



15 Komentarai

  1. Puikiai parašytas straipsnis! :)
    Šaunu! ^^

    AtsakytiPanaikinti
  2. A - labai malonu tave matyti po visų rašytojų straipsniais. :) Esi puikus pavyzdys, ir žinoma labai dėkoju. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vienas mano draugas man labai patinka, todėl ačiū tau, Vilija už patarimus:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Puikiai pasirinkta tema :D Iš tikrųjų, bandysiu pasinaudot šiais patarimais :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Viktorija - oho! Svarbiausia - netylėk. Galbūt savo jausmų išrėžimas žodžiais prie nieko gero neprives, todėl gali rinktis kūno, žvilgsnių kalbą. :) Svarbiausia - netylėk. :) Visada jūsų paslaugomis, todėl prašom. :)

    Eve Lyn - pamaniau, kad gana aktuali. :) Sėkmės, Evelina!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ooo, koks geras straipsnis. Ir patarimai nerealūs. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kokių draugių vaikinai nori? Tokių kaip iš žurnalo viršelių.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Akvile - labai smagu girdėt! Labai prašom!

    Karole - žiūrint apie kokio ''sluoksnio'' vaikinus kalbi. :P

    AtsakytiPanaikinti
  9. Vo, čia tai lygis! Man šitas straipsnis patiko nors jūs man ką. Šiaip kažkodėl atitinku visus kriterijus, bet.. su vaikinais prastai. Nors šiaip, tie vaikinai tik mano klasiokai, o ten tai patylėsim kokie.. :DDD Bet neesmė. Man patiko šitas labai! ^^

    AtsakytiPanaikinti
  10. Erika - aa, paglostei labai širdelę mano. :) Vis gi jaučiuosi atsakinga ir noriu rodyti jums pavyzdį, t.y. mokytis kartu su jumis, nes tik visos kartu mes pasieksim gerų rezultatų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Vilija, ''nesluoksniuoju'', nes pasiūlius tokia mergina, retas jos atsisakytų, o gal ir išvis niekas neatsisakytų. Tada jau ir tie kuklumai, tuščiažodžiavimai, įdomi asmenybė - nebūtų svarbi. :D

    AtsakytiPanaikinti
  12. Erika - sutapo mintys. :)

    Karolina - tai taip, bet nuo vaikino priklausys, kiek jis ištemps tu ta gražuole, kuri apie nieką nekalbi tik apie batelius. Šiaip kiekvienas renkasi savo. :)

    A - yes! ;p

    AtsakytiPanaikinti
  13. Jey, beveik viskas atitiko! :))

    AtsakytiPanaikinti