Kaip tapti svajonių mergina?

Sveiki visi,
Sakau didelį atsiprašau, todėl kad neesu labai aktyvi. Dabar šiek tiek sergu, tad neprisėdu prie kompiuterio tiek kiek norėčiau. Na bet pasistengsiu jus pradžiuginti šiuo straipsniuku:)

Daug merginų svajoja susirasti antrąją pusę, jeigu pavyksta - puiku! Bet reikia ir mokėti bendrauti su savo vaikinu, tad šis straipsnis apie tai, kad vaikino draugai tavęs pavydėtų!

Kas gi yra ta tikroji svajonių mergina?

Be abejo, tai visų pirma priklauso nuo svajonių vaikino. Vienas trokšta susipažinti su ramia ir romantiška poete, kitas naktimis sapnuoja Laros Kroft antrininkę. Ir vis dėlto esama keleto principų, kurie tave paverstų svajonių mergina... tegul ne svajonių vaikinui, o bent jau vidutiniam statistiniam „nieko sau“ vyrukui.
  1. Svarbiausia – pati tikėk, kad jau esi šauni mergina, kuri nusipelnė nuoširdžių santykių, karštų jausmų, pagarbos ir meilės. Ir nesileisk šiais klausimais į kompromisus: tau reikia visko, kas išvardyta. Jei jis negali to suteikti – tegul keliauja savais keliais.
  2. Sakyk, kas tau nepatinka. Ne bambėk ar priekaištauk, o konstruktyviai paaiškink, kas ir kodėl tave erzina.
  3. Nereikšk ultimatumų. Tai – kraštutinė priemonė, ypač jei jos imsiesi ne viską nuodugniai apgalvojusi, o įsiūčio pagauta. Tuomet gero, teisingo sprendimo nesitikėk, jo paprasčiausiai nėra. Arba tu, arba jis liks įskaudintas ir nusivylęs. Pora laiminga tik tada, kai laimingi abu partneriai, o ne kuris nors vienas iš jų.
  4. Sakyk jam komplimentų. Nors dažniausiai komplimentų susilaukia moterys (o kaip gi kitaip? Juk dailioji lytis esi tu!), vyrai ne ką rečiau kompleksuoja dėl savo išvaizdos, jaučiasi nejaukiai su nauju rūbu ar šukuosena. Negailėk komplimentų – ir tapsi jam pati šauniausia!

  • Bendrauk - būk pasitikinti savimi, tik prie vakino, tiek prie jo draugų! Juk visi mėgsta tokias paneles. Tada tavo draugas galės sakyti "Mano panelė šauniausia!" - o patikėk, kaip jam ta malonu sakyt!
  • Būk savimi - tik tada atsiras pasitikėjimas tarp tavęs ir jo. Jei esi pašėlusi - nevaidink prie jo ramios, nes tuomet jis galvos kad tu dviveidė ir pašėlusi sugebu būti savo draugių kompanijoje bet ne prie jo!
Ir patikėk, jei tau tas žmogus tikrai brangus, tu privalai būti savimi su juo, nei žemiti savęs nei aukštinti, tiesiog būti savimi. Tuomet ir būsi - jo svajonių mergina.:)
Tokie būtų mano keli patarimai.
Beje, nesulaukiau iš jūsų laiškų! O laikas tiksi! Plačiau pasiskaitykite: http://www.thetd4you.blogspot.com/2012/05/priminimas-konkursas-meiles-istorija.html
Ačiū kad skaitėte!
Neringa
Deja man vizitinės neleido pridėt;(

12 Komentarai

  1. Nu neblogi, neblogi patarimai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. like :} galbūt kai kuriais bus proga pasinaudoti:D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip tik yra vienas bičas, kuriam turiu atrodyt svajonių pana.. :D Kaip pirštu į dangų.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kodel viskas tik apie merginas juk mums reikia ir vaikinu parasykit ir jiems patarimu kaip tapti ''Svajoniu vaikinu''

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oh, kaip malonu kad jums patiko!!:>
    Hai!- galbūt bus ir vaikinam;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Hai! - šis blog'as orientuotas į merginas, paaugles. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Woww! žiauriai sudominai, taip ir toliau! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Visai nieko, kaip patarimai, tai gerai :) Beje, kitą kartą pridėk bent vieną nuotrauką, kažkaip šiltesnis straipsnis tada atrodo :D

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai laibai AČIŪ už nuomones! Man dabar labai faina kad jums tai patiko!
    ^^Eve Lyn^^ - labai norėjau pridėti nuotraukų, tiesiog kompas kažko lagino ir neleido net vizitines pridet;)

    AtsakytiPanaikinti