Ką mes turime gražaus? Balsasvimo rezultatai


Labas vakaras tiems, su kuriais dar šiandien nesisveikinau! Kaip praleidot dieną, kuri tiesą sakant bent jau man buvo bjauroka, drėgna, šalta, bet tokia, kokią aš mėgstu? Bent jau tikiuosi, kad prasmingai ir įdomiai! O dabar, nieko nelaukdama.. Iš karto einu prie trumputės temos. Bet dar prie štai.. Galvoju, kad man žiaaaauriai patiko el.pašte gauti laiškai (keli) dėl rašytojos pareigų.. Na, jie gauti vėliau, šiandien užsukau, tai gal ką nors su Vilija pamąstysim.. Na, o dabar rimtai, lekiu prie temos. Prieš kelias dienas įkėliau balsavimą ir jau šį vakarą turiu rezultatus! Turbūt jus domina kokie jie? Vis dar patampysiu jums nervus ir nesakysiu. Galiu pasakyti, kad viena dalyvė taip ir nepasivijo nei vienos iš kitų dviejų ir lijo trečioje vietoje. Turbūt visi nutuokiate, kad tai Viltė. Spėju, kad ji surinko mažiausiai jūsų simpatijų, nes nuotraukos kokybė buvo prasta ir įžiūrėti patį pakabutį buvo kiek problematiška..

Dvi merginos - Karina ir Ugnė tarpusavyje labai kovojo. Viena tai kilo, tai leidosi, nes abiejų merginų atsiųstos nuotraukos yra labai gražios, meniškos, o pakabukai žinoma taip pat labai gražūs! Bet visgi, 4 balsų pranašumu, pergalę išplėšė.. Nesakysiu kas, tiesiog patys pasižiūrėkite į nuotrauką ir kaip išsidėstę jūsų balsai-


Jūs visiškai teisūs, laimėjo Karina! Sveikinu tave, nes skaitytojai nusprendė, jog tavo pakabukas yra gražiausias iš tų trijų kurie buvo (įskaičiuojant ir tavąjį). Susisieksiu su tavimi dėl interviu. Be to, dėkoju dalyvavusioms! Jūsų pakabukai taip pat gražūs, bet koją pakišo Viltei - bloga nuotraukos kokybė, o Ugnei.. Nežinau, kas tau pakišo koją.. Bet nenusiminkit, nes dabar jūs galite atsiųsti jūsų turimą..

KUPRINĘ!

visi mes ją turim arba kažkada turėjom.. Tad pats metas parodyti, kokia yra tavo kuprinė! Pasiimkite popieriaus gabalėlį, parašykite ant jo savo vardą, pridėkite jį prie jūsų gražios kuprinės ir nieko nelaukdami nufotografuokit, o nuotrauką atsiųskite man elektroniniu paštu - its.meh.yo@gmail.com arba į skype - moni.xe.xe . Svarbiausia, jeigu siųsi elektroniniu paštu, nepamiršk prisegti failo! Nuotraukas siųsti galite iki gegužės 16 dienos (duodu daugiau laiko). Nepamirškit, kad kuo gražesnė nuotrauka, tuo ji daugiau sulaukia balsų! Tad sėkmės fotografuoti jūsų kuprines, tikiuosi, kad šį kartą sulauksiu jūsų nuotraukų daugiau!
Plačiau apie Ką mes turime gražaus -
http://thetd4you.blogspot.com/2012/05/nauja-rubrika-ka-mes-turime-grazaus.html

Gero vakaro!
Monika. :}*

3 Komentarai

  1. Bet Karinos pakabutis negalėjo dalyvauti konkurse ,o tuo labiau laimėti, nes prie jos pakabuko nuotraukoje nebuvo lapelio su jos vardu .

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš jau rašiau, kad ji man atsiuntė nuotrauką su vardu, jis visiškai toks pats :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėl anonimų ramybės reikėjo dėt tą foto su vardu :D
    Dabar jie "bambės" :D

    AtsakytiPanaikinti