Interviu su Karina

Labas vakaras skaitytojai,
pirmiausia tai ačiū tiems, kurie nepatingi ir atsakinėja į klausimus, kuriuos uždaviau vakar. Bet visiškai nesidžiaugiu, kad nei "Ką mes turime gražaus" ir fotografijos konkurse negavau dar nei vieno laiško.. Plačiau apie abu konkursus rasite paspaudę ant ŠIOS nuorodos, ir ŠIOS nuorodos. O dabar iš karto lekiu prie interviu ir dar prieš tai - jei kas nepamenate kodėl ėmiau iš jos interviu - nes jūs patys nusprendėte, kad jos pakabukas - pelėdžiukas gražiausiais iš atsiųstų! Tad nieko nelaukdami lekiam skaityti interviu apie tai, ką ji mano apie papuošalus, kokie jai prieinamesni ir taip toliau..!!

Paryškinta - mano klausimas.
Paprastu šriftu - Karinos atsakymas. :)

Labas, Karina. Pirmiausia tai noriu tave kaip ir pasveikinti, kad tavo pakabuką išrinko gražiausiu iš visų buvusių! :)
Sveika. Visiems labai ačiū, kas balsavo už jį, nugalėti labai malonu.:>

Tokiu, kad nugalėti yra malonu. :)) Tad, labai neišsiplečiant, geriau papasakok truputį apie šį pakabuką (skamba keistai, bet), kur jį pirkai, užtikai netikėtai ar jo būtent ir ieškojai, kiek metų jį turi.. Ir ar tu jį dažnai naudoji kaip aksesuarą?
Trumpai drūtai, pirkau parduotuvėlėj, ieškojau tiesiog pakabukų, o aptikau šį ir jis man labai patiko. Nelabai jis ir yra senas, kiek prisimenu pirkau šią žiemą. Nešioju jį labai dažnai, nes jis tinka beveik prie visko.:}

Tumblr_m2khmuqxts1qjfe1zo1_500_largeManau, kad tokie aksesuarai, kurių nereikia derinti, nes jie tinka prie visko yra praktiškesni. Sutinki su manimi dėl šio teiginio?
Sutinku. :> vat šis yra paprastas, nespalvotas, todėl priderinti tikrai lengva ir tai labai gerai. Turiu dar kelias pelėdas, viena iš jų yra spalvota, todėl ją reikia derinti, šiaip sau prie ko papuola neužsidėsi.: D

O taip.. Žiauriai nekenčiu kai turiu kokį nors nerealiai gražų aksesuarą ir jo negaliu nešioti, NES nėra prie ko jo priderinti, arba jis problematiškas ir jį priderinti sunku.. Kokius aksesuarus labiausiai mėgsti? Kokie tau labiau prie širdies?

Tiesą sakai.;D
Labai mėgstu nešioti įvairius aksesuarus - auskarus, pakabukus ir žiedus. Nenešioju labai mandrųų, labiau tokie paprastesni. Turiu daugybę auskarų ir pakabukų, o žiedai tik keli, bet ir juos labai mėgstu.

Tai leidai suprasti, kad papuošalų tau tikrai netrūksta.. Kokių pas tave yra daugiau? Ar blizgančių, ar paprastų, spalvotų ar vienspalvių?
S2hagk_largeGerai pagalvojus, turiu du pakabukus - pelėdas, kur siunčiau nuotrauką - vienas blizgus, kitas nelabai ir kitas spalvotas. Tai va šios trys pelėdos tokios. Tada turiu dar vieną, gavau per gimtadienį, tai ten pusė blizgi, pusė ne. Žiedą tik vieną turiu blizgų - sidabrinės spalvos, su raide K, iš Palangos, manau daugelis tokio tipo turi.: D Dar žiedai - juodas ir rožinis, tokios medžiaginės gėlytės, pirkau Norvegijoje, tad man jos labai patinka. Auskarų turiu gal vieną porą blizgančių - kiti visi ar juodi, ar tiesiog balti. Kelis turiu mėlynus, na ir čia viskas.: D

O kurie tau labiau prie širdies? Paprastesni ir tie, kurie mažiau krenta į akį, ar kiek iššaukiantys ir krentantys į akį? Kodėl?
Iššaukiantys, tai ką žinau, žiūrint kokie, labai dideli ir ryškus tai nepatiktų manau. Šiaip labiau mėgstu paprastesnius, derančius prie aprangos.

Aš taip pat! O pagal ką tu renkiesi aksesuarus? Pagal jų kainą, bendrą vaizdą, ar tai, jog galėsi juos prie ko nors priderinti? Kodėl?
Pirmiausia į jo išvaizdą - jis turi būti gražus, tada spalvą ir prie ko galėsiu jį nešioti. Galų gale jeigu tinka kaina - perku.: D

34-1024x682_largeTurbūt dauguma taip daro.. Jei dar toliau kalbant apie aksesuarus - tu kiekvieną dieną turi bent vieną aksesuarą? Pradedant auskarais, baigiant įvairiomis apyrankėmis..
Ooo taip, aš be jų negaliu.: D Ir mokykloje - aš negaliu būti be auskarų ir pakabuko, dėl žiedo - tai dažniausiai pamirštu jį užsidėti.; D

Aš žiedų pati beveik nenešioju.. Koks aksesuaras iš - auskarų, pakabukų, žiedų tau svarbiausias ir be kurio neįsivaizduoji savo aprangos?
Pakabuko, be jo tiesiog negaliu. Auskarai tai dar ne visada matosi, o be pakabuko - niekaip!

Kodėl? Manai, kad pakabukas yra svarbi aprangos detalė? :D
Labai svarbi. Man negražu be jo.: D

He. :D Tad pagal ką ir kokius dalykus siūlytum skaitytojams rinktis savo aksesuarus?
Festival-cute-elephant-long-necklace_355_large
hmm. Visų pirma - nereikia pirkti kažkokio aksesuaro, kuris yra tiesiog gražus, nei tinkantis prie ko, o šiaip gražus. Man buvę taip keletą kartų ir ne tik su aksesuarais, bet ir drabužiais. Kad nusiperki gražų daiktą ir nepagalvoji prie ko jį galima bus užsidėt.. Ir galų gale gaunasi, kad tu jo išvis nenešioji. : D Siūlau rinktis aksesuarus pagal tai, ar galėsite juos nešioti prie kažko priderinę, nes ne į temą žiedai, pakabukai ar auskarai - kažkaip negražiai atrodo.: D

Sutinku su tavimi visom keturiom! Taip pat noriu žiauriai padėkot už išsamius atsakymus ir už tai, kad nepatingėjai į juos atsakyti! Sėkmės tau ir toliau pirkti ir turėti tokius gražius aksesuarus! Dar kartą ačiū :)
Ir Tau labai ačiū. : >


Toks interviu - nėra jis ilgas, nėra jis trumpas, bet mielas ir nuoširdus. Iš Karinos sulaukėte šiek tiek informacijos apie jos papuošalų dėžutę, kaip ji renkasi papuošalus ir galiausiai, sulaukėte jos patarimų, kad reikia rinktis pagal.. Pagal tai, ar turėsi kur nešioti! Tad viliuosi, kad interviu jums bent truputį patiko ir, kad pagaliau sulauksiu komentarų? Jie man svarbūs!

Galbūt dar susitiksim šiandien, o jeigu ne - gero jums antradienio!
Ačiū, kad skaitėt. Bučkis. :*

5 Komentarai