Indigo - tiesiog kitokie vaikai

 Sveikos!
Vienu metu buvau labai susidomėjusi įvairiais paranormaliais reiškiniais ir fenomenais, ypatingai vadinamaisiais "Indigo vaikais". Šiandien paruošiau straipsnį apie juos.

Vis dažniau kalbama, kad  žemėje atsirado nauja karta - "kitokie" vaikai su indigo (tamsiai mėlynos) spalvos aura.  Pirmoji "indigo" vaikų fenomeną paminėjo aiškiaregė Nansy Ann Tappe. Ji pastebėjo, kad po 1985 m. pasaulį išvydo vaikai su iki tol nematyta aura. Tuomet jų buvo vienetai. Nuo tada indigo vaikų vis daugėja, o ypač po 2000 metų. Nepatikrintais duomenimis,šiuo metu 10% vyresnių klasių ir 25% pradinukų turi tokią aurą. Nors iš pažiūros tokie vaikai nesiskiria nuo kitų, bet iš tiesų jie yra apdovanoti neeiliniais gebėjimais. Kai kurie iš jų gali detaliai prisiminti ankstesnius savo įsikūnijimus, jie puikiai perpranta žmones ir gali pasakyti, kai šie meluoja ar elgiasi nesąžiningai. Indigo vaikai nuo vaikystės suvokia savo išskirtinumą neabejoja, kad yra ypatingi ir svarbiausia - žino, kodėl jie čia.

Indigo vaikai nuo kitų ypač skiriasi tuo, kad jie neturi baimės jausmo. Jie tiesiog spinduliuoja pasitikėjimu savimi. Tokiems vaikams labai reikia palaikymo ir supratimo. Jie dažnai pasižymi dideliais talentais ir intelektualiniais sugebėjimais. Indigo vaikus galima pavadinti "sistemų griovėjais" - jie nepaiso pasenusių taisyklių, kai kurių mokytojų pamokslų,  tėvų reikalavimų, "gražaus elgesio" ir pan. Jie gali pasirodyti absoliučiai nekomunikabilūs: jeigu lieka nesuprasti, jie užsisklendžia savyje. Mokykloje šiems vaikams dažnai sunku įsisavinti bendrą programą - nors ir turėdami milžinišką intelektualinį potencialą,  kai kuriais dalykais jie visiškai nesidomi. Jie tiesiog gerai žino, ko jiems prireiks ateityje, ir visiškai neketina kimštis į galvas nereikalingų žinių!
Indigo neturi piktų kėslų. Tačiau jeigu aplinkiniai bando juos nubausti arba perauklėti, tampa nepaprastai agresyvūs. Jie yra pastabūs ir protingi, turi stiprų atsakomybės jausmą.

Amerikiečių psichologas Li Kerolas savo knygoje aprašė keturis tokių vaikų tipus ir jų elgesio ypatumus:

 Humanistai

 Ateityje jie taps mokytojais, gydytojais, mokslininkais. Nepaprastai iškalbingi - gali išlaikyti pokalbį su bet kokiu žmogumi, bet kokia tema.

Konceptualistai

 Būsimi inžinieriai, architektai, dizaineriai. Puikiai sudėti, vikrūs, turintys lyderio savybių ir gabumų, Siūlo greitesnius ir lengvesnius būdus kaip ką nors atlikti.

Menininkai

 Labai jautrūs ir pažeidžiami. Ko besiimtų, visada imasi to kūrybiškai. Be galo gabūs - 4-10 m. amžiaus jau būna išbandę kelias dešimtis kūrybinės veiklos rūšių.Gali išmokti groti iškart 5-6 muzikos instrumentais.

Gyvenantys įvairiamatėje erdvėje

šie vaikai žino viską apie viską. Nemoka prisitaikyti, jų neįmanoma priversti daryti tai, ko jie nenori. Jau kūdikystėje ima mokyti savo tėvus, nuo mažens yra neįtikėtinai savarankiški. Iš jų išaugs didžios asmenybės, į pasaulį įnešiančios naujas religijas ir filosofijas.


Ko jie atėjo į žemę?

Astrologai, filosofai, pranašai senokai kalba apie tai, jog žmoniją pereina į naują gyvavimo erą. Žemėje vyksta tarsi "savaiminis apsivalymas" kurio įrankiai yra šie vaikai. Indigo misija - grąžinti pasauliui prarastą meilę, grožį ir harmoniją. Jie atėjo į šį pasaulį, kad padėtų žmonijai tapti tobulesne.

12 Komentarai

  1. Nu gi šėt nu!! Jūs mano mintis skaitot ar kaip? :DDD Dar šiandien pagalvojau, kad parašysiu apie Indigo vaikus.. Ką gi, teks rinktis ką kitą.. -.-
    Bet šiaip temą išpildei :) straipsnis geras :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho, kaip idomei:o Labai patiko, pirma kart apie tai isgirdau:D

    AtsakytiPanaikinti
  3. O, jau seniau buvau girdėjusi apie šiuos vaikus. :) Skaičiau, galima sakyt patiko. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man labai patiko, straipsnis įdomia tema. Šaunuolė! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai patiko :)
    Kazkodel paskaiciau ir pagalvojau, kad as galiu but tas vaikas, nes pasauli tikrai suprantu kitaip nei dauguma, ir siaip atitinka praktiskai visi bruozai kiek skaiciau (nu, gal as ir klystu, bet toks ispudis kad grinai kazkas padare mano aprasyma :D )
    siaip ziauriai idomu :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kai fainai...
    Norėčiau būt tokia, bet deja...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai patiko, o dar tokia temą užkabinai :D Beje, man rodos jau kelintą kartą girdžiu apie juos :}}

    AtsakytiPanaikinti