Hello

Labaaaaas visiems kurie dabar netyčia klaidžioje šiame blog'e.
Manau, kad kaip šio blog'o viena iš administratorių turėčiau rodyti pavyzdį rašytojoms - rašyti. Tačiau pavyzdžio manau jau patys pastebėjot, kad nerodau. Kodėl? Pastarosiomis dienomis skaitau knygas, kadangi greitai užklasinis, o skaityti atrodo, kad visai nieko.. Tik labai vargina. Taip pat mažiau būnu prie kompiuterio (tačiau rytoj mažiausiai būsiu 3 valandas, nes klausysiu M1 TOP 40), tai nelabai ką ir įmetu. O kadangi dabar turiu progą pasirodyti - atskleisiu jums apklausų rezultatus, kurie iš ties įdomūs, ir verčiantys susimąstyti dėl keletos dalykų.. Visų atsakymų nerašysiu, tiesiog trumpai pakomentuosiu ir pateiksiu savo nuomonę.. Ir nuosprendį.

Pirmasis klausimas buvo:

Ką manote apie naująjį blog'o įvaizdį?


Kaip ir patys matote pasididinę nuotrauką, nuomonių yra įvairių - vieniems fonas patiko, kitiems ne, o tretiems per viduriuką. Ne veltui sakoma, kad visiems neįtiksi. Žinoma džiaugiuosi, kad bent jau tikiuosi, jog atsakėte į šį klausimą atvirai. Kiti fonai savaime suprantama ir vėl bus tokie, kurie vieniems patiks kitiems ne. Bet daugiausia visgi balsų sulaukė atsakymas - "Labai patiko". Ačiū :)

Antrasis klausimas:
Kuris variantas jums prieinamesnis?


Ne veltui su Vilija tiek aš tiek Karolina vos ne kovojom - Vilija buvo prieš korteles straipsnio apačioje, Karolina už, o aš nei vienos, nei kitos pusėje. Norėjosi kažko naujo šiame blog'e - šiuo atveju kortelių apačioje, pabandėme ir nuomones matome - jums labiau patinka, kai kortelės yra straipsnio priekyje. Kaip tik jūs norit - sekantį kartą bus priekyje. Kad tik jums būtų geriau :)

Trečiasis klausimas:

Kokie konkursai jus sudomintų?


Na iš tiesų kai kurių iš jūsų nesuprantu.. Buvau paskelbusi konkursą su fotografija - sulaukiau vos dviejų fotografijų, o sakiau, kad konkurso nebus, jei nebus bent 5 dalyvių.. O prizas būtų buvęs gan įdomus, bet idėją pasilieku galbūt tolimesniems konkursams. Visgi kai kurie atsakymai buvo netikslūs, kad ir - "Visokie". Pateikit pavyzdžių! Nes tikrai labai sunku.. Sugalvoti, kas jus sudomintų.

Na ir galiausiai ketvirtasis klausimas:

Kokie konkursų prizai jums geriausi?


Apsidžiaugiau, kad didžiausia dalis balsavusių yra tie, kuriems prizai nesvarbūs ir jie dalyvauja savo noru, bet ne skatinami prizu.. Kai kuriais galbūt nusivyliau dėl to, kad antroje vietoje sąskaitos papildymas - maniau įdomiau, kai dalyvauji tik dėl to, kad dalyvaut, bet ne, kad laimėt.. Na, bet kiekvienam skirtingai.. Nors ir tai jūs nedalyvaujat konkursuose nei kai yra prizai, nei kai nėra..

Todėl pirmiausia, tai noriu padėkoti dėl to, jog nepatingėjot kai kurie atsakyti į trumpus klausimus, kurie atsakėt nuoširdžiai ir žinoma už tai, jog iš vis atsakėt! Tokias apklausas manau, kad bus galima daryti dažniau, kad sužinotume viską kas mus domina dėl tolesnių blog'o reikalų!

Na, o šio straipsnio/pranešimo pabaigai - vėl vienas klausimas jums:
Ir be to - jei šiandien nesusitiksim, tai labanaktis einantiems miegoti!






1 Komentarai