''Apranga pagal Viliją!'' startuoja!

Gerą ketvirtadienį, draugai arba nelabai! Su jumis pagaliau sveikinuosi aš, Administratorė Vilija - radusi laisvą valandžiukę nusprendžiau ją panaudoti vardan ''Teenage Dreams'' ir jo skaitytojų! Todėl džiaugsmingai pranešu, jog pradedu savo rubriką ''Aprangą pagal Viliją!''. Tik vakar paskelbiau registraciją į šią rubriką ir jau sulaukiau jūsų susidomėjimo, todėl esu labai laiminga. Nieko nelaukusi ir pradėsiu patarti jums rūpimais mados klausimais, bet kaip minėjau - iš manęs mados žinovė ne kokia, todėl kursiu derinukus tiesiog taip, kaip man gražu. Visi mokomės, bet tikiuosi, jog jums patiks. :)

Primenu, jog į rubriką gali registruotis visos, kurias kankina aprangos klausimai. Tiesiog šio pranešimo komentaruose parašykite savo vardą, prisiminkite kiek jums metų ir pamąstykite, kur keliaudama ilgiausiai galvojate, ką apsirengti? Parašiusios šiuos tris punktus jūs jau užsiregistravusios. :) Pvz. Julita, 14 metų, šuns vedžiojimas. Na, o šiandien jau vykdau pirmuosius savo užsakymus, kuriuos man pateikė Rasa ir Brigita. Nieko nelaukusi kviečiu jus pasidairyti.

Į MIESTĄ

Apranga pagal Viliją! - ėjimas į miestą. TD blogui.
Keturiolikmetei Rasai kyla klausimas - kaip rengtis einant į miestą? Iš tiesų nelabai žinau, ką Rasa su draugėmis, o gal vaikinu ruošiasi veikti mieste. Galbūt apsipirkti, pasivaikščioti gražiu senamiesčiu, susitikti su draugėmis, suvalgyti ledų... todėl sukūriau paprastų paprasčiau derinuką, kuris, manyčiau, tinka visur. Mano manymu, labai svarbu patogumas, todėl pasirinkau pusilgį, jaukų pilkai juodą megztinį, prie kurio puikiai tiko paprasti, niekuo neypatingi juodi sportbačiai. Ryškiai raudonos spalvos kelnės - tavo koziris. Visą tavo aprangos derinį visada pagerins, pagyvins ryškios detalės. Tai, žinoma, gali būti ne tik kelnės. Bet kas - pradedant akinių rėmeliais ir baigiant apyrankėmis, rankinėmis ar palaidinėmis... Šiam deriniui pridėjau ir madingą raudonai juodą rankinę, į kurią galima susidėti visus būtiniausius daiktus - telefoną, piniginę, raktus, šepetį, galbūt makiažą. Mano manymu išėjo paprastas, stilingas derinys, kuris leistų jaustis patogiai ir tu, žinoma, atrodytum gražiai. :) Sėkmės, Rasa, keliaujant į miestą!

VAKARĖLIS



Ar mėgstate vaikščioti į vakarėlius? Penkiolikmetė Brigita tikriausiai labai mėgsta, bet merginai dažnai iškyla klausimas - ką apsivilkti? Pati į diskotekas, vakarėlius vaikštau retai, bet kurti derinį šia tema nebuvo gana sunku. Mano manymu, vakarėlyje turi atrodyti tvarkingai, gražiai (ką gali žinoti - gal tai diena, kuomet sutiksi savo vienintelį?). Turi jaustis patogiai, nevaržomai, kad galėtum gerai pašėlti! Todėl derinyje panaudojau paprastą, gražią suknelę, kurią pagyvina per juosmenį einantis diržas. Prie diržo tokios pat spalvos raudonos timpos ir batukai su kulniuku. Atrodo gana dailiai ir per daug neiššaukiančiai. Trumpa suknelė leis jaustis patogiai, o svarbiausia - nebus karšta. Žinoma, jei žinai, kad sąlygos bus šaltesnės - nepamiršk švarkelio, o galbūt ir kitokių batų. Eksperimentuokit, bandykit, kvailiokit - jūsų vakarėliai, jūsų naktys, jūsų dienos. :)

* * *

Taigi tokius du derinius šiandien sukūriau pagal merginų užsakymus. Abu skyriau per atskiras programas ir mąstau, kurią pasilikti - ar aprangas kurti per pirmą, ar per antrą programą? Kuris būdas jums prieinamesnis? :) Padėkite apsispręst.




Ir, žinoma, kurį derinuką šiandieną man sukurti pavyko labiau? :)




Tad tokia bus ši rubrika. Jei manote, kad ją tęsti verta, spauskite 'Taip', jei manote, jog iš jos nieko gero spauskite 'Ne' .



Jeigu ši rubrika jums patiko, rytoj arba kurią kitą dieną išvysite mano derinius Brigitos prašyta tema ir taip pat Rugilės bei Eglės, kurios pasirinko vienodą temą.

Kviečiu komentaruose sakyti nuomonę apie derinukus - kuris patiko, kuris nepatiko, ko trūko, ko per daug ir panašiai. :) Taip pat registruotis parašant savo vardą, amžių ir temą.

Ačiū už sugaištą laiką,

8 Komentarai

  1. Evelina, 13 metų. Tema - einant į išleistuves :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Monika, 13 metų, draugės gimtadienis:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aurora 14 m. paplūdimys :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Indrė, 16 metų, pasimatymas su vaikinu klube :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Evelina 13m.
    Sportinė apranga. :) :D
    Btw, ^^ Eve Lyn ^^ - dvynės krč.:D Vardas ir amžius tas pats... :DD

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ar ne per ilgai nesulaukiam įrašų. Rašytojos išnaglėjo. Darykit naują atranką.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonime - viską aš tikrai matau, ir pažadu, jog nauja atranka tikrai bus birželio pradžioje. :)

    AtsakytiPanaikinti