Administratorės Vilijos laiškiukas skaitytojams nr.2


Sveiki, mano brangiausieji, linksmiausieji ir aktyviausieji skaitytojai!
Kaip jūs praleidote savo ketvirtadienį? Aš tai žiauriai gerai! Visą dieną žiūrėjau futbolo turnyrą, susitikau su seniai matytomis draugėmis, o visai neseniai grįžau iš tinklinio aikštelės, kuriame gavau gerą dozę žaidimo. :) Viliuosi, kad jūsų diena praėjo taip pat gerai ir esat pasiruošti sulaukti... PENKTADIENIO!

Šiandien rašau jums jau antrąjį Administratorės Vilijos laiškiuką skaitytojams. Noriu aptarti keletą dalykų, kurie nutiko per 3 (net gi!!!!) blog'o gyvavimo dienas.

RAŠYTOJOS

Rašytojos čia dar tik dieną arba dvi, bet dauguma jau spėjo pasirodyti (ne tik prisistatymu) ir mane tikrai nustebinti gerąja prasme. Labai ačiū Erikai, Akvilei, Karolinai, Girmantei, Neringai, Vitalijai už jūsų šaunius straipsnius. Taip pat nekantriai laukiame ir Gabrielės bei Radvilės pasirodymų - kokių nors įdomių, naudingų straipsnių arba bent jau rubrikų. :) O kitoms tikrai labai labai ačiū - tikiuosi ir toliau taip nenuvilsite.

KOMENTARAI


Gyvuojame jau tris dienas ir blog'o sąskaitoje jau ~30 pranešimų. Manau, tai iš tiesų yra daug, ir net gi kaip mano klasiokė sako : ''nespėju skaityt'' :D. Iš tiesų tikiuosi jums toks aktyvumas patinka, bet mes tikrai rašysime dar aktyviau ir įdomiau, jei sulauksime jūsų komentarų. Labai dėkui visoms, kurios tikrai komentuoja, bet labai labai prašau visų, kurie perskaito, peržiūri straipsnius - sugaiškite tą vieną minutę ir išreiškite savo nuomonę. Nesvarbu ji - pelnyta kritika ar pagyrimai, mūsų rašytojoms tikrai reikia visko. Pažadu - jei komentarų padaugės, aktyvumas tikrai neatsiliks. :)

FONAS


Gavau pora nusiskundimų, kad skaitytojams nepatinka fonas - esą rožinė pabodusi, gėlytės rėžia akį ir panašiai... Mes tikrai pasiruošę tai taisyti ir sukurti kitą trumpalaikį foną - net gi paklausiau mūsų rašytojos Karolinos, ar ji prisiimtų atsakomybę ir sukurtų ką nors TD. Iš tiesų išduosiu paslaptį - Karo kuria nerealius fonus ir LOGO, todėl tikrai jūsų nenuviltų. Todėl dabar atsakykit, ar norit naujo foto, ar ne. :)




Taigi tiek šį vakar iš manęs, o dabar lekiu rašyti dar vieno pranešimo, kuris labiau būdingas bus rašytojoms... :)

Gero vakaro, atsakykit į apklausėlę!

Myliu,
Jūsų Vilija. ;}*

4 Komentarai

  1. NE! NEDRĮSKIT NAIKINT GĖLYČIŲ! JEIGU JOS DINGS, AŠ ČIA NEBESILANKYSIU. TIKRAI.
    P.S. Taip, tai grasinimas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. M. - Manyčiau. :D
    Ir šiaip, yra pora priežasčių, kodėl čia lankausi.
    1) vis dar neprarandu vilties, kad kada nors man bus suteikta garbė apsilankyti čia kaip straipsnių rašytojai. (viltis - durnių motina. Bet kiekviena moti savo vaikus myli)
    2)Nerealus Vitalijos straipsnis mane taip sužavėjo, kad nebegaliu kaip noriu sulaukti antrojo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei keisit, tai nepadarykit juodo fono arba visiškai tamsaus.

    AtsakytiPanaikinti