Administratorės Vilijos laiškiukas skaitytojams nr.1

Sveikučiai, skaitytojai!
Kaip gera vėl visą dieną mokykloje galvoti, kada prisėsiu prie kompiuterio ir parašysiu... O grįžus pasitaisyti didžiulį puodelį kapučino ir lengvai, neskubant maigyti klaviatūros mygtukus!

Net nesitiki, jog tik vakar sukūrėme blog'ą, o jau turime 17 sekėjų ir beveik 1000 peržiūrų... O dar net nepradėjome rašyti. Aš labai labai tikiuosi, jog jūsų susidomėjimas nedings ir jūsų komentarai lydės mūsų straipsnius!

Tik vakar paskelbta rašytojų atranka sulaukė begalinio susidomėjimo - gavome žiauriai, žiauriai žiauriai daug laiškų. Aš jau priėmiau dvi rašytojas - Radvilę, kuri dar neprisistatė ir Girmantę, su kuria susipažinti galite pranešimu žemiau. Tikiuosi Monika vakare irgi atras laiko pasiknaisioti po anketų virtinę ir priimti dar pora rašytojų. O jūs ir toliau siųskite savo anketas, nes keturių rašytojų mums tikrai neužteks! Bent jau aš planuoju surinkti didelę ir įdomią komandą, kuri būtų tikrai aktyvi.

Tad, kaip supratote, tikrinkite savo el.paštus ir laukite mūsų pakvietimo - jeigu jūs esate toji išrinktoji, jis jus pasieks. :) Naujoms rašytojoms nuoširdžiai ir draugiškai siūlau parodyti, kad jos vertos čia būti, nes iš tiesų, norinčių yra be galo daug! Todėl kaip supratote, esate stebimos. :)

Ir mano pranešimas tiesiog jus įspėja, kad viskas - atėjo TD valanda, kuomet mes stengsimės, jog jūs čia lankytumėtės ir lankytumėtės. Manau, sutarsim tikrai gerai, jeigu jūs nepamiršite komentuoti. :)

O dabar bėgu rašyti naują savo pranešimą-rubriką, kurią jūs išvysite jau tuoj tuoj tuoj. :)

Su meile,
Jūsų Vilija. ;}*

P.S. Nuo šiol mes ir FACEBOOK'e - TEENAGE DREAMS

Spauskite LIKE ant puslapio, nes taip naujienas sužinosite pirmieji. :) Beje, gal kas žino, kaip facebook programėlę įdėti į blog'o šoną? Nerealiai reikia. Nuoroda

2 Komentarai